Hoti prinsi cu pasarile in portbagaj!

Hoti prinsi cu pasarile in portbagaj!
Hoti moderni! Si-au programat un chef, dar cum distractia nu are farmec fara mancare, au plecat cu masina la furat!Din nefericire pentru hoti, politistii le-au stricat toate planurile!

In noaptea de 13 spre 14 decembrie, in jurul orei 22.35, in timp ce politistii din comuna Ungureni desfasurau activitati specifice pe raza de competenta, au oprit in trafic pentru control un autoturism marca Dacia 1310, de culoare rosie, condus de C. Marius, de 19 ani, din municipiul Botosani. In masina se mai aflau I. Constantin, de 42 de ani, din orasul Stefanesti, F. Miraj, de 26 de ani, din municipiul Botosani, si I. Mihai, de 18 ani, din orasul Saveni, judetul Botosani.

In timp ce politistii procedau la legitimarea conducatorului auto si a ocupantilor autoturismului, au fost sesizati de catre T. Adela, de 77 de ani, din satul Mindresti, comuna Ungureni, despre faptul ca in urma cu putin timp persoane necunoscute, care se deplasau cu un autoturism de culoare rosie, i-au sustras dintr-un grajd 3 curci si o gaina.

In urma controlului efectuat asupra autoturismului, in portbagajul acestuia, intr-o geanta de voiaj, au fost gasite pasarile sustrase de la partea vatamata.

 “In urma cercetarilor efectuate s-a stabilit ca suspectii sunt I. Constantin si F. Miraj, care dupa ce au patruns in curtea partii vatamate pe poarta de acces, care nu era asigurata, au sustras din grajd cele patru pasari pe care le-au pus intr-o geanta de voiaj urmand a le transporta in mun. Botosani, la domiciliile lor. Pasarile sustrase au fost restituite partii vatamate, fata de suspecti fiind continuate cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de violare de domiciliu si furt calificat, a precizat Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
2

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...

Prefectul, apel în ședință pentru siguranța elevilor: „Observ că s-au făcut progrese...” (video)

astăzi, 09:40
30

O astfel de situație, a cazurilor de violență în școli, a fost punctată și de către șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, comisar șef de poliție Costîn...

Microbuz cu ucraineni răsturnat pe DN 17. Cinci persoane transportate la spital!

astăzi, 09:14
185

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, un microbuz s-a răsturnat, vineri dimineața, pe raza localității Prisaca Dornei. În microbuz se aflau șase perso...