Hoţ imobilizat de poliţişti, după o urmărire prin oraş!

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, din municipiul Botoşani, i-a pus pe jar pe poliţişti după ce a fost prins în flagrant în timp ce spărgea o maşină, dar a luat-o la fugă, oamenii legii urmărindu-l prin oraş, într-un final acesta fiind prins şi imobilizat.

În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 03.00, un botoşănean care locuieşte pe Calea Naţională a sunat la 112, sesizând faptul că un individ forţează geamul unui autoturism parcat în zonă.

O patrulă de siguranţă publică s-a deplasat la faţa locului, hoţul fugind de la locul faptei. El a fost urmărit şi somat legal să se oprească, fiind apoi imobilizat.

Oamenii legii au găsit asupra făptaşului, un tânăr în vârstă de 28 de ani, o antenă radio şi un microfon de emisie-recepţie. El este cercetat acum pentru furt calificat. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânărul fermier din Botoșani care duce mai departe tradiția familiei: ”Pasiunea a venit de la bunicul meu, un respectat inginer!” (Foto)

astăzi, 09:04

Tânărul provine dintr-o familie de agricultori. Bunicul său a fost inginer agronom, tatăl, chiar dacă este profesor de sport, la bază a fost tehnician veterinar, iar Gabi a studiat Agricult...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (322)

astăzi, 08:31

NICOLAE BRĂDĂŢEANU despre cum a ajuns la epigramă Am să răspund ghidându-mă după volumul tău  „Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra… cărţilor epigr...

Calendar ortodox, 6 octombrie: Sfântul Apostol Toma; Sf. Mc. Erotiida

astăzi, 08:00

Sfântul Apostol Toma, numit şi Geamănul, era din Galileea şi a fost unul dintre cei 12 Apostoli ai Mântuitorului Iisus Hristos. Înainte de a fi ucenic al Domnului, fusese pescar. ...