Hoţ din Botoşani, capturat în Italia! Vezi cum s-a dat de gol!

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din judeţul Botoşani, arestat în lipsă de Judecătoria Săveni, fiind bănuit că este autorul mai multor furturi, a fost capturat în Italia.

Florin Bulboacă a fost trimis în judecată anul trecut, dar a fugit din ţară, judecătorii dispunând arestarea sa în lipsă, fiind dat în urmărire internaţională.

Tânărul s-a adăpostit la doi italieni, de asemenea anchetaţi pentru furturi, iar în urma unei razii organizate de carabinieri a fost găsit ascuns într-un şopron.

El şi-a dat o idenitate falsă şi a spus că este născut pe 31 noiembrie, dar data naşterii le-a atras atenţia oamenilor legii, pentru că nu există în calendar.

Bărbatul a fost extrădat joi şi prezentat în faţa magistraţilor de la Judecătoria Săveni, care au confirmat mandatul de arestare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompierii botoșăneni verifică modul în care autoritățile pun în aplicare măsurile preventive și de intervenție în caz de inundații! (foto)

astăzi, 17:49

Pompierii botoșăneni verifică, în teren, modul în care au fost puse în aplicare măsurile preventive și de intervenție la nivelul unităților administrativ-teritoriale din jude...

Șofer arestat preventiv după ce a fost prins băut și fără permis în trafic!

astăzi, 17:29

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, de 42 de ani, din comuna Bălușeni. Întrucât emana halena alcoolică a fost testat c...

Ședință de urgență la sediul MAI, cetățenii din 23 de localități din Galați evacuați preventiv!

astăzi, 16:21

Duminică după-amiază, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, a avut loc o sedință de lucru la care a participat viceprim-ministrul, ministrul afacerilor interne, domnul Cătălin Predoiu, șe...