Hot cu tupeu, dar cu ghinion!

Hot cu tupeu, dar cu ghinion!
Culmea tupeului la un hoÅ£! A intrat în curtea unui om, a mers Å£intă în adăpostul de animale de unde a luat calul, l-a înhămat la căruÅ£a aflată lângă casă, după care, cu tot cu atelaj, a luat-o la sănătoasa! PoliÅ£iÅŸtii l-au prins pe hoÅ£ în aceeaÅŸi noapte, căruÅ£a fiind depistată în zona Baisa.

În seara de 26 iunie, în jurul orei 23.45, poliÅ£iÅŸtii din comuna Vlădeni au fost sesizaÅ£i printr-un apel de urgenţă 112 de către A. Dumitru, de 74 de ani, din satul BrehueÅŸti, cu privire la faptul că o persoană necunoscută a pătruns în curtea locuinÅ£ei sale de unde i-a sustras un atelaj hipo.

La scurt timp, în zona localităţii Baisa, poliÅ£iÅŸtii au identificat autorul faptei reclamate în persoana lui M. SILVIU, de 23 de ani, din comuna PătrăuÅ£i, judeÅ£ul Suceava, care conducea atelajul hipo reclamat ca furat, deplasîndu-se pe DE 58.
 
Din cercetările efectuate a rezultat faptul că în seara zilei de 26.06.2010, în jurul orei 23.30, M. SILVIU a pătruns pe poartă în curtea locuinÅ£ei lui A. Dumitru, apoi într-o anexă gospodărească a locuinÅ£ei (ce nu avea uÅŸa de acces asigurată cu sistem de închidere), de unde a sustras un cal pe care l-a înhămat la faetonul care se afla în curte.

Faţă de M. SILVIU, cercetat sub aspectul săvârÅŸirii infracÅ£iunilor de violare de domiciliu ÅŸi furt calificat, a fost dispusă măsura reÅ£inerii pe o perioadă de 24 de ore în arestul IPJ BotoÅŸani, învinuitul fiind prezentat în cursul zilei de ieri – 27.06.2010 – Parchetului de pe lângă Judecătoria BotoÅŸani cu propunere de punere în miÅŸcare a acÅ£iunii penale ÅŸi sesizare a instanÅ£ei de judecată în vederea luării faţă de acesta a măsurii arestării preventive.

InstanÅ£a de judecată a emis pe numele inculpatului mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile, cercetările continuând cu inculpatul în stare de arest, urmând ca la finalizarea acestora să se dispună soluÅ£ie procedurală, informează IPJ Botosani.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
45

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
45

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
300

Proiectul de lege care propune eliminarea obligaÈ›iei părinÈ›ilor singuri de a lucra în ture de noapte È™i precizează că aceÈ™tia pot lucra doar dacă îÈ™i doresc a fost votat favorabil...