HOROSCOPUL SAPTAMANII

AVERTISMENT: Berbecii, Leii, Balantele, Varsatorii  sunt cei care pot fi prinsi cu inima daruita altcuiva. Gemenii sunt cei care vor fi surprinsi de: "Tu nu stii cate ore are programul la serviciu?". E vremea hotilor si mincinosilor, astral sunt acoperiti si vor fi greu de dovedit sau de prins.

BERBEC
Incepeti saptamana cu gandul la speculatii financiare – unii pot chiar castiga in aceasta perioada. Atentie, am spus, unii! Aveti ceva griji emotionale: pot aparea noi persoane in viata voastra si temperamentali cum sunteti, tare ati fugi in lume cu cea/cel care v-a cotropit  intr-o secunda inima. Prudenta: sunt aspecte tensionate astral pe sectorul iubirii, va puteti deteriora o viata temeinic aranjata pana acum. Daca sunteti singuri e o nebuloasa ce vi se intampla: FERICIREA. Fiti cu ochii mariti, uitati-va mai bine: oare aceasta e culoarea fericirii? Atentie aventurierilor/aventurierelor, bolile cu transmitere sexuala pot "preda mai usor stafeta" in aceasta saptamna. PROTEJATI-VA! Nativii acestei zodii sunt unii dintre cei mai lezati din intreg spectrul zodiacal.
Mijlocul saptamanii poate fi istovitor la serviciu si va puteti trezi cu dureri provocate de o digestie defectuoasa, si totul vine de la starea dvs de iritare. Nici cu colegii nu va prea intelegeti. E doar oboseala si frustrare acumulata in ultima luna. Avertizati fiind, va puteti cenzura. Sper sa fiti intelepti!

TAUR
Evitati pe cat puteti dialogurile in contradictoriu, in special cu partenerul de viata sau cu partenerii de afaceri. E samanta de scandal in aer. Inceputul de saptamana va tulbura cu problemele de sanatate ale cuiva din familie, posibil un parinte. De parca nu ati fi istoviti de alergatura de zi cu zi, saptamana se mai complica un pic cu mici stricaciuni prin casa, sau vreti sa faceti imbunatatiri in casa si banii nu va ajung. In schimb  prietenii sunt cei statornici si pilonii de rezistenta ai acestei saptamani, pentru dvs. Puteti gasi sprijin la ei. Nu e putin lucru sa gasesti  un umar pe care sa-ti poti pune capul. Pentru cei nascuti in primele doua decane, mijlocul saptamanii poate fi o oaza de stari de bine, cei care au copii se vor amuza pe seama nebuniilor facute de acestia, dandu-le mai mult timp si mai multa atentie. Pentru cei singuri: ce toamna frumoasa! Un anotimp ideal numai bun de acordat inimii putina adrenalina. Va puteti entuziasma de si din dragoste.  La serviciu  insa nu e prea liniste, colegii sau un sef va pot gasi pricini, nu-i luati in seama, e o stare de cateva minute si doar lipsa dvs de intelepciune poate permite ca ceea ce era nimic sa se transforme in stare de disconfort.

GEMENI
He he he si hi hi hi, asa va incepeti saptamana: pusi pe facut sotii pe seama celorlalti.  Va rog, pe cei care au bucuria sofatului: fiti prudenti! Totodata fiti prudenti ce vorbiti si ce semnati, aceasta in situatia in care aveti hartii de semnat. Foarte probabil ca multe din actiunile dvs. sa fie incurcate si/sau amanate in urma unei proaste comunicari. La mijlocul saptamanii veti deveni fete si baieti de casa, veti surprinde pe ceilalti cu nevoia voastra de a va reorganiza spatiul caminului. Iar la sfarsit de saptamana cautati  tot soiul de locuri pe care sa le populati cu a voastra energie debordanta. Pentru un bun cunoscator al oamenilor sunteti cea mai minunata fiinta cand sunteti pusi pe sotii.

RAC
Ei da, tot despre bani voi vorbi cu voi si in aceasta saptamana. Cu Luna asezata pe sectorul banilor exista putina destabilizare. Unii se vor trezi ca plecasera la cumparaturi strict urgent  si si-au luat si ultimul tip de tv plasma sau orice altceva, care nu era inca programat ca urgenta. Mijlocul saptamanii va va gasi tot pe drumuri, drumuri mici si de rutina.  Sfarsitul saptamanii insa are un farmec aparte: cata nevoie de iubire aveti! Veti fi emotionati si emotionanti pentru cea/cel draga/drag. O, si ce sentimente profunde si tulburatoare stie inima dvs sa poarte si sa daruiasca!

LEU
Sigur, multe sunt amestecate in sufletul vostru, instabila Luna vine si mai amesteca si ea lumea voastra emotional-afectiva. Si ceea ce era sa fie frumos, nu e! Veti fi putin innegurate(i) la inceputul saptamanii. Probabil veti fi necajiti  si pentru ca cineva drag nu se simte foarte bine. Vor aparea si ceva cheltuieli care tin de administrarea unui bun. O serie de drumuri va vor tulbura nevoia de liniste si repaos. Dar nu veti rata sansa sa va bucurati de frumusetea drumului.

FECIOARA
Incepeti saptamana prinsi de forfota gandurilor legate de serviciu, sunteti cei mai silitori si responsabili angajati, de aceea viata lenesilor pe langa dvs poate fi grea, si exact asta veti face: veti da de lucru si colegilor pe masura a cat puteti dvs duce. Fiti buni, nu toti au aceiasi ordine in minte ca voi. Nu toti pot fi la fel de productivi si creativi ca voi. Aveti grija de voi.  Mici dispute se pot crea de aici… Sectorul comunicarii este "conjurat" de multe  aspecte astrale. In week-end sunteti risipitori, va veti desfata cu o mica calatorie, posibil, veti gasi ceva de mancat sau de baut de al carui gust si aroma o uitaserati de multa vreme.

BALANTA
"A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva…" Doar poezie, muzica si visare e in sufletul vostru. Daca nu aveati probleme, o sa faceti pe dracu in patru sa vi le faceti.  E o forfota si o nebunie ATAT DE FRUMOASA in voi si mi-e asa ciuda sa va spun: NU, nu e bine! Caci puteti rani pe cei care va iubesc o data cu plecarea inimii voastre dupa inima-pereche. Atentie la alimentatie, functia digestiva nu este prea favorizata astral. Nu deveniti bulimice(i) de la emotia de toamna. Sfarsitul saptamanii va face cuminti, veti fi mai prudenti afectiv, mai rezervati. O, pentru acei indragostiti si suferinzi din aceasta, pentru ei ma induiosez si le spun: daca v-a fost data iubirea si a sa suferinta nu e vina iubirii, nu exista vinovat.  Poate voi ati proiectat atat de frumos sentimentul si l-ati facut ireal si nepamantean.

SCORPION
Sa fiti cuminti! Cu Uranus atatat de Luna, sentimentele iau foc. Fiti cuminti, v-am mai spus! E un tranzit scurt pe care nu se poate construi povestea de iubire UNICA SI IREPETABILA. Dar emotia adusa de tranzit e ca soarele ce iese de dupa nour: neasteptata. Conjuratia de planete din Balanta ma determina sa va rog : BETI LICHIDE.  Aveti grija de voi si gandurile voastre negre: nu e bine. Dar poate asa trebuie sa faceti, poate asa veti evolua spiritual din moment ce voi sunteti mai speciali decat ceilalti nativi, fiind specialisti in suferinta ascunsa si renasterea din cenusa.  Sfarsitul saptamanii este dedicat muzicii si iubirii. Sa va protejati!

SAGETATOR
Preocuparile inceputului de saptamna vor tine de setea  voastra de cunoastere. Sunteti si putin ingandurati de ideea unui nou proiect care poate insemna si un fel de examen. Mijlocul saptamanii va gaseste in postura de mici dictatori. Geaba v-as spune eu: zau, nu e frumos! Dar asa va sta voua bine, sobri in exterior si trazniti prin interior. Sa fiti prudenti totusi, va faceti ceva dusmani sau va puteti trezi pusi in fata unui fapt implinit, poate fi vorba de o actiune pe care dvs ati refuzat-o, iar seful sau un coleg tot au facut-o, e drept,  pe la spatele dvs. Relatia cu o colega de serviciu, da!, acea dorinta tainica, acum se poate aseza pe sina trairilor puternice care maresc adrenalina si dau pretextul de-a merge cu drag la job.

CAPRICORN
Pasarea Phoenix sunteti voi de ceva vreme si simtiti pe deplin amplitudinea deschiderii aripilor voastre. Bunele si relele v-au tot ridicat pana la nori si apoi v-au trimis pe taramul realitatii: aveti nevoie de bani. Unii inca mai spera sa recupereze o suma de bani imprumutata. Altii vor sa-si faca credit, nu pentru a cumpara un imobil, ci pentru mobilier sau un autovehicul. Cu Neptun pe sectorul banilor e ceva haos in acest sector. Calatoriile mai lungi, sau prietenii din strainatate, sunt nota sol a acestei saptamani. Cariera va v-a fi scurcircuitata: veti sti in sfarsit ce va place sa faceti. Astfel va puteti trezi in urmatorii doi ani si  jumatate ca umblati pe cararea profesionala la care visati. Sfarsitul saptamanii va poate aduce prin prieteni un/o iubita sau puteti deveni iubita/ul unei/unui  vechi prieten/e.

VARSATOR
Sunteti putin bosumflati la inceputul saptamanii, partenerii de viata sunt prost dispusi si au grija sa va transmita si dvs starea lor. Dintr-un motiv aproape nestiut de voi, dar care vine de la sine ca o apa care stie sa curga lin, veti cauta refugiul pentru sufletul vostru intr-un spatiu al igienei sufletesti: o biserica, o librarie… Spre sfarsitul saptamanii va puteti comporta ca niste catari, incapatanati si taciturni. Asa veti parea celor de langa voi. De unde sa stie ce-i dragi ce  va roade, daca nu vorbiti? Sunteti speriati doar de la ganduri.

PESTI
Incepeti pusi pe treaba saptamana. E drept, veti fi coplesiti de inutilitatea unor gesturi rautacioase ale unei colege de serviciu. Dar cei care asteptau sa fie trimisi intr-o calatorie in afara tarii, vor primi aprobarea si-si vor lua zborul. Deci, unii vor fi salvati astfel.  Asemeni,  cei care asteptau numirea pe un post de sef, vor primi functia. Procesele nu sunt sustinute, pentru aceia care asteapta un raspuns favorabil lor. Pe la mijlocul saptamanii puteti achizitiona un obiect al carui destin va fi acela de-a ramane mostenire copiilor. Sau ei insisi pot deveni beneficiari unor bunuri de familie care au valoare si materiala si sentimental.

Sursa: www.emulte.ro
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

astăzi, 19:40

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

astăzi, 19:03

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...

Accident pe drumul dintre Hudum și Baisa: Patru persoane au ajuns la spital! (foto)

astăzi, 18:31

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produz în această după-amiază pe E 58, între localitățile Hudum și Baisa. La fața locului s-au deplasa...