Horoscopul saptamanii, prezentat de Urania

Horoscopul saptamanii, prezentat de Urania

 URANIA  www.evz.ro

Săptămâna 19-25 iunie este marcată de 2 evenimente importante. Primul are legătură cu poziţia Soarelui care, pe data de 21, intră sub semnul Racului, semn al maternităţii. Cu toţii ne vom simţi mai devitalizaţi, mai lipsiţi de forţă. Totodată, ziua de 21 iunie marchează solstiţiul de vară şi cea mai lungă zi din an.

Începând cu acea dată, zilele se vor scurta, dar se produc şi intensificări de vibraţie la poli opuşi şi începem să trăim intens vara. Este, totodată, o perioadă a tranziţiilor de la interior la exterior, de la obiectivitate la subiectivitate şi o perioadă favorabilă în special femeilor.

Al doilea aspect vizează intrarea planetei Mercur în Rac. Mercur îşi părăseşte domiciliul (zodia Gemenilor) şi astfel se accentuează tot ce ţine de instinctul matern, de relaţia cu familia dar mai ales cu copiii, intensifică tot ce înseamnă apartenenţa la un grup (religios, cultural, lingvistic) sau chiar la o ţară. Sfârşitul de săptămână aduce o încleştare de poziţii astrale pe axa Capricorn/Berbec şi Capricorn/Rac.

BERBEC

Pentru cei născuţi în zodia Berbecului, săptămâna viitoare aduce multe probleme legate de casă, familie, despre responsabilitate, implicare, sau despre răspundere târzie. Sunt două tipuri de răspundere care încep acum să graviteze în jurul celor născuţi în acest semn zodiacal. Mai întâi, legăturile din familia din care provin şi mai apoi legăturile cu familia pe care şi-au creat-o şi aici este vorba despre copii.

Nativii din Berbec încep să vadă cu alţi ochi tot ceea ce i-a ţinut până acum legaţi. În locul lor apar nişte elemente haotice care îi bulversează. Nu este linişte în sufletul lor. Multă tulburare, multă nereuşită, foarte mult stres, nimic din ce se întâmplă nu îi mulţumeşte. Este ca şi când ar încerca să facă ceva şi cineva le pune piedică. Au sentimentul că sunt o barcă pe valuri, că viaţa lor e pusă la încercare, că întreaga lor existenţă este contorsionată de o forţă străină care nu ţine seama deloc de voinţa lor.

Tot în această săptămână apar şi multe probleme legate de imaginea publică, de rost social. Unii dintre cei născuţi sub semnul Berbecului, mai ales cei care au depăşit vârsta de 45 de ani  sau 55 de ani încep să se gândească la un alt tip de viaţă, mai puţin implicat, cu mai puţină greutate socială, să fie mai puţin vizibili. Îşi doresc o viaţă mai retrasă, să fie propriii  lor stăpâni, să nu mai dea socoteală unor şiruri lungi de şefi şi şefişori, să satisfacă vanităţile, mândriile şi orgoliile lor.

Berbecii nu au timp să lupte. Pentru unii se poate vorbi despre o oboseală fizică la propriu, pentru alţii de oboseală psihică sau chiar de abandon în faţa greutăţilor.

TAUR

Pentru Tauri, săptămâna anunţă schimbări de comportament dar şi de impuls astral. Intrate în zodia Racului, Soarele şi Mercur vor fi două componente esenţiale pe capitolul comunicare. Nici pe departe de vorbărie, de voioşie. Taurii devin circumspecţi şi prudenţi, indiferenţi la vorbe şi chiar la provocare. Simt nevoia să se retragă singuri într-o meditaţie solitară.

Unii poate că au nevoie de sprijinul bisericii, alţii poate au nevoie de sprijinul psihologului sau al medicului sau al psihiatrului sau chiar al avocatului pentru a limpezi acest aspect tulbure din viaţa lor. Nu sunt lipsiţi de prieteni, dar există o ipostază a răcelii şi a indiferenţei, a unei singurătăţi pe care o realizează dincolo de toate relaţiile pe care le menţin uneori într-un chip agreabil şi onest. Vor vedea pe pielea lor ce înseamnă indiferenţa şi vor spune că fiecare moare pe limba lui.

Taurii îşi dau seama că e timpul să schimbe ceva în viaţa lor, dar, pentru aceasta, au nevoie să se liniştească, să se redreseze.

După 25 iunie, Mercur intră în semnul Racului, iar aceasta nu se referă strict la săptămâna în curs, ci la modificări care se vor resimţi în următoarele săptămâni.

După ce Mercur va intra în semnul Racului şi va fi alături de Soare, această predispoziţie către interiorizare se va accentua. Vor fi prioritare problemele legate de casă şi părinţi, sau drumurile şi dialogurile legate de recuperarea unor bunuri: o casă, o moştenire, un teren, sau de administrarea lor mai înţeleaptă faţă de până acum.

GEMENI

Pentru Gemeni, săptămâna 19-25 iunie este duală şi complicată. În prima parte au Soarele în semnul lor zodiacal, în a doua  parte este vorba de zodia Racului, semn pe care ei îl asociază cu nevoia de bani rezultaţi din muncă proprie, din eforturile lor. Apoi, Mercur care este şi el în domiciliu până pe 25 iunie, în casa banilor. Apar probleme financiare cu impact deosebit asupra nativilor acestei zodii. În principal se anunţă un blocaj, în secundar o pierdere.

Se observă, în această perioadă, un complot al planetelor împotriva Gemenilor. Pe 24 şi 25, Luna în Săgetător anunţă multe discrepanţe atât în familie, create de Lună, cât şi în chestiunile de familie sau într-o chestiune profesională, mai ales în cazul celor tineri care se gândesc să îşi schimbe viaţa sau viitorul cu o altă meserie, fac alte studii  sau fac ceva ce puţini îndrăznesc să facă în momente grele, de tranziţie sau de criză: renunţă la un serviciu sigur şi bine plătit pentru ceva nesigur dar mai fascinant. Aceştia ajung să îşi dorească altceva, să nu le mai placă ce fac acum.

Cu mai puţini bani dar cu mai mult efort, ei îşi doresc să fie fericiţi. Există predicţii în timp ale unor ipostaze publice, ale unor meserii, îşi doresc să fie recunoscuţi după haină şi uniformă, să fie apreciaţi după funcţie şi nu mai sunt mulţumiţi cu ce au avut până acum.

RAC

Şi pentru cei din Rac se pune problema unei săptămâni împărţite în două registre diferite în mod sensibil unul faţă de celălalt.  În prima parte a săptămânii Soarele şi Mercur sunt în Gemeni, iar în a doua parte în zodia Racului. Ziua de 21 este importantă pentru aceştia deoarece Mercur le dă gânduri, speranţe, idealuri, posibilitatea desfăşurării unor talente, unor sensibilităţi native sau dobândite în timp şi cultivate.

Nativii acestei zodii ar trebui, teoretic, să se simtă binişor, nu bine, pentru că se mai confruntă cu atacuri sau insinuări de care nu totdeauna sunt vinovaţi.

Cei cu afecţiuni cutanate dau semne de vindecare. Se pot confrunta, totuşi, cu afecţiuni care ţin de piele precum intoleranţele, alergiile sau rupturile cutanate, dar şi tot felul de eczeme sau alterări ale ţesutului.

Racii se simt bine în pielea lor nu numai datorită unei îngrijiri corporale, ci prin percepţia pe care unii o au asupra lor, prin atitudine. Acest lucru îi transformă pe Raci în persoane fascinante. Vor surprinde, vor atrage pe cei din jur şi vor smulge comentarii favorabile din partea celor forte exigenţi.

LEU

Pentru Lei, săptămâna viitoare este una amestecată. Vor avea parte de schimburi de idei, discuţii şi comentarii alături de prieteni, după care se vor cufunda în izolare, în tăcere, nu vor răspunde la telefon, nu vor dori să răspundă nici măcar la Bună ziua, pentru că vor fi copleşiţi de noutăţi, evenimente, de viaţa lor şi de chestiuni de sănătate, fapte care vor fi accentuate mai ales în zilele de 24 şi 26 iunie. Pot fi îngrijoraţi, supăraţi sau să nu le mai ardă de nimic.

Din punct de vedere al sănătăţii fizice, se vor confrunta cu un răspuns organic la o chestiune afectivă, adică să fie atât de supăraţi încât organismul lor să reacţioneze, să nu mai accepte nici alimentele, nici medicamentele, să nu mai dorească decât izolare, linişte şi tăcere. Este un moment de suprasolicitare pentru Lei, urmat de unul de prăbuşire energetică. Sunt lezate mai multe segmente anatomice – abdomen superior, piele, regimul zahărului în organism – dar şi chestiunile psihice.

În ceea ce priveşte situaţia materială a nativilor din Leu, şi aceasta este destul de ambiguă, iar, dacă nu vor munci din greu este şi mai dificil, pentru că nu există loc de speculaţii. Zilele de 24 şi de 25 se caracterizează prin exultare, inflamare, reacţii inadecvate sau degringoladă exterioară.

FECIOARĂ

Intrarea Soarelui şi a lui Mercur în casa prietenilor este de bun augur pentru Fecioare. De pe 21 vor beneficia de sfat, ajutor, susţinere morală din partea prietenilor şi a unor persoane importante. Este vorba despre apropierea de segmente de viaţă pe care şi le-au dorit – participarea la şedinte, reuniuni, congrese, să fie invitaţi să facă parte din structuri, societăţi, fundaţii, cluburi, adunări sau să fie în preajma unor oameni foarte importanţi.

Trebuie totuşi să ţină cont că aceste aspecte nu fac referire şi la aspectul afectiv şi să nu ia în serios sau să interpreteze greşit gesturile elegante şi politicoase. De câte ori o să li se strângă mâna doamnelor asta nu înseamnă că sunt declaraţii de dragoste sau de prietenie pe viaţă.

Riscul este ca, la foarte puţin timp după ce a intrat în contact cu respectivele persoane importante, oamenii să nu mai fie la fel de amabili, iar Feciorele trebuie să înţeleagă această bucăţică de fericire ca fiind una temporară.

În ceea ce priveşte segmentul banilor, apar blocaje, neîncredere, punere în gardă. Casele astrale vorbesc pentru noi, astrologii, despre o chestiune de sănătate şi o chestiune psihică, a sistemului nervos, dar există şi şansa unei vindecări, în cazul în care este vorba despre un atac de cord sau afecţiuni ale sistemului cardiovascular. Depinde de vârstă. Cei tineri, cu adevărat s-au însănătoşit; probabil că nici nu a fost vorba despre o afecţiune profundă.

BALANŢĂ


Semnul Balanţei este împărţit săptămâna aceasta, ca şi în cazul altor zodii, sub semnul a două registre distincte. Mai întâi, este vorba despre o activitate mai intensă pe casa a noua. Este acolo unde se învaţă, acolo unde nativii pot să obţină diplome, certificate sau atestate. Sunt bine aspectate examenele, mai ales cele orale, dar şi tezele, mai ales cele în faza finală – masterat, doctorat.

Sfârşitul săptămânii le aduce Balanţelor un greu care ţine de casa a zecea ( a meseriei). Lucrurile sunt complicate pentru că Soarele şi Mercur aduc critici, astfel că nativii zodiei sunt puşi în discuţie şi sunt nevoiţi să se justifice. Li se pune la îndoială competenţa, li se pune la îndoială calitatea muncii, li se pune la îndoială  activitatea de ani de zile, ca şi cum nu ar fi făcut mai nimic.

Ar trebui să se aştepte la atacuri la persoană, la critici nejustificate, la fraze care nu sunt spuse întâmplător, ci sunt gândite dinainte de către cel care le rosteşte, special pentru a-i face să sufere. Dacă este vorba de un duşman, nativii din Balanţă ar trebui să ştie că acesta nu este unul singur, ci are în spate un întreg colectiv.

Trebuie să ţineţi cont că sunteţi urmăriţi, acuzaţi şi în următoarele săptămâni toate aceste lucuri se pot acutiza.

Relaţiile de muncă, parteneriale şi conjugale rămân negative, stresante, puternice, violente. Nativii vor fi dependenţi de ce vor alţii şi nu îşi vor putea impune punctul de vedere.

SCORPION

Pentru Scorpioni, a doua parte a săptămânii ar trebui să fie frumoasă, cu rezonanţă şi armonie,  aduse de Soare care intră într-un semn de apă.

Prima parte a săptămânii aduce discuţii şi tot felul de preocupări care pot culmina pe 25 iunie cu un conflict, cu o nemulţumire, o amendă sau o taxă pe care trebuie să o daţi, sau o serie de chestiuni care ţin de hârtii şi instituţii.

Partea a doua a săptămânii aduce o recuperare de imagine, o regăsire de sine, regândire a unui statut personal, o reechilibrare de sine.

Capitolul dialog este şi nu este bine aspectat. Până pe 25 iunie sunt destul de multe trasee astrale încurcate, aşa că aceşti nativi vor fi duri, rigizi, încurcaţi, încăpăţânaţi sau dau semne de obtuzitate. Unii nu vor să vadă realitatea, situaţie ce se schimbă după data de 25 iunie.

Aceşti nativi beneficiază de o renaştere, o reînviere a simţurilor extrasenzoriale, pe care le manifestă şi la nivel cultural şi care debutează cu ziua de 21 iunie.

SĂGETĂTOR

Prima parte a săptămânii este complicată pentru Săgetător, pentru că aduce nervozitate, indispoziţie intelectuală, chef de ceartă. Zilele de 24 şi 25 sunt cele mai grele deoarece Mercur tranzitează zodia lor.

A doua parte a săptămâni este mai armonioasă, cu Soarele şi Mercur în semnul Racului. Chiar dacă aduce unele probleme băneşti, această conjunctură lasă deoparte alte probleme mai grave. Săptămâna se caracterizează, de asemenea, printr-un succes intelectual, prestaţie de mare valoare, concretizare a unui talent prin participarea la un concurs sau spectacol.

Tinerii care doresc să se afirme şi nu pot sunt blocaţi, baraţi, iar cei în vârstă, deşi experimentaţi, sunt consideraţi nişte fiinţe cândva bune şi performante ajunse acum un ceas de firmă care stă.

Săgetătorii au senzaţia că li se închid toate uşile. Nu se pune problema de pensionari, ci, chiar şi în cazul tinerilor, felul cum se vorbeşte cu şi despre ei le dă un semnal că sunt scoşi de pe listă.

Aceleaşi planete vorbesc şi despre nişte excese verbale: vorbesc mult sau se exprimă trivial şi nu au de gând să se cenzureze. Este un fel de a trece prin ipostaze care nu îi pun în lumină favorbilă. Sfatul astrologului este să se cenzureze, să se tempereze şi să se gândească la felul în care vorbesc, la felul în care se adresează, la ce cuvinte rostesc sau chiar la intonaţie.

CAPRICORN

Săptămâna aceasta, Capricornii se confruntă de probleme legate de soţ sau soţie.

Pentru ei, ziua de 21 iunie reprezintă elementul principal al acestui an, comparabil doar cu propria lor aniversare. Soarele se află pe 21 iunie în casa a şaptea, în opoziţie cu Soarele lor care le tranşează cercul zodiacal în două registre, superior şi inferior, şi îi pune să treacă peste un prag nu prea uşor de trecut.

Săptămâna este, de asemenea, importantă pentru că Mercur intră în semnul Racului şi le dă Capricornilor incapacitatea de a gândi bine, firesc şi relaxat. Totul e închistat pentru ei, ascuns. Cei tineri vor face crize de personalitate bazate pe izolare, crize de muţenie, de singurătate. Aceştia se vor izola în lectură, în reverie, în vis, în somn, iar cei suficient de experimentaţi în acest sens, în transă.

Dar asta este o chestiune de conduită şi cu siguranţă că lucrurile se vor mai modifica.  Au de trecut pragul acestei săptămâni care nu este uşoară.

Cu Uranus în casa a patra, aceiaşi nativi mai au probleme legate de casă, de administrarea unui bun, cum ar fi o casă, teren, anexe gospodăreşti, o casă la munte sau altă locuinţă. Toţi cei care au mai multe posesiuni doresc acum să le vândă din considerente financiare, însă sfatul astrologului ar fi să nu facă acest lucru pentru că vor intra în complicaţii mari.

VĂRSĂTOR

Pentru Vărsători există câteva zile bune din punct de vedere al comunicării, în care se pot exprima frumos, pot da reprezentaţii de teatru sau muzicale, când pot face dovada virtuozităţii şi a talentului, a interesului şi a implicării.

Pentru aceiaşi nativi, a doua parte a săptămânii nu mai este la fel de favorabilă. Se accentuează problemele de sănătate, în cazul celor care au afecţiuni ale pancreasului sau au un diabet deja instalat.

Se vor confrunta cu linguşiri pe care le acceptă în funcţie de logica situaţiei. S-ar putea să fie o corvoadă plăcută sau o activitate obositoare care să le mânânce timpul dar care, totodată, să îi amuze sau să le permită să îşi plătească o datorie morală.

Vor avea de înfruntat o rezonanţă confuză, discrepantă, în care multe lucruri nu ies, se produc amânări pe de o parte băneşti, pe de altă parte legate de comunicare şi învăţare. Înseamnă că aceşti nativi trebuie să mai aibă răbdare încă aproximativ două luni până când predispoziţia astrală va fi de aşa natură încât le va permite să fie mai informaţi.

PEŞTI

În cazul Peştilor, intrarea Soarelui şi a lui Mercur în Rac ar trebui să fie de bun augur şi să le permită să realizeze multe lucruri în plan artistic, sentimental, afectiv sau senzorial. Practic însă, toate aceste ipostaze nu se pot realiza decât prin armonie. Ceea ce înseamnă că unii ar putea să trăiască mai şubred toată această ipostază bună.

În această perioadă, Peştii se pot îndrăgosti sau pot fi mult mai dispuşi să rezoneze afectiv cu un partener alături de care se află de mai mult timp. Poate fi vorba de manifestări de afectivitate de tipul unei cine în doi, o plimbare, momente romantice. Bărbatul Peşti îi spune partenerei lucruri care ţin mai mult de rafinamentul cultural, o zăpăceşte cu discuţii despre tablouri celebre, chiar dacă mai târziu se dovedeşte că nu este chiar atât de sentimental şi de rafinat.

Ca şi în planul sentimental, şi în planul muncii tot de taină şi de izolare este vorba. Nu aglomeraţie în atelier, nu hărmălaie, nu lume. Este momentul în care unii dintre Peşti îşi pot lua câteva lucruri şi pot fugi la munte sau la mare, în căutarea liniştii. Nu este doar o terapie prin artă, ci şi o terapie prin singurătate, pe care nativii acestei zodii o ştiu bine pentru că au exercitat-o de câte ori au fost supăraţi.

În ceea ce priveşte sănătatea este bine să reţină că o serie de afecţiuni încep să se atenueze, poate că se ajunge chiar la vindecare. Totuşi, răul încă nu a trecut şi vă atrag atenţia că vor mai trece cam două săptămâni până când veţi atinge şi veţi depăşi apogeul unui moment astral dificil pentru inimă şi artere.

E bine ca Peştii să fie prudeţi cu alimentaţia, cu căldura, cu medicaţie adecvată şi cu o atitudine normală şi corectă faţă de efort, muncă, somn, odihnă.


(Articol complet pe www.evz.ro)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
127

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
252

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
62

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...