HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIE

HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIE
Berbec, octombrie 2010:

Dragoste si cuplu
Cu Venus (stapana casei cuplului) retrograda si aflata intr-o pozitie incomoda, relatiile sunt un subiect "greu" in octombrie 2010, atat in sensul ponderii, cat si in cel al dificultatii.
Este foarte posibil sa ai de meditat asupra uniunii, sa treci printr-o perioada de distantare sau reevaluare, sa ai senzatia ca nu ti se acorda suficienta dragoste/atentie, sa trebuiasca sa gestionezi probleme vechi, nesolutionate, care revin in actualitate etc.
Reunita in aceeasi casa a cuplului, tripleta Soare-Mercur-Saturn cere o judecata matura, multa comunicare si, probabil, luarea unor decizii serioase in octombrie 2010.

Cariera si bani
Complicatiile relationale se pot extinde si asupra parteneriatelor de lucru si chiar asupra clientelei si contractelor. Ele pot avea o componenta financiara.
Oricum, finantele par sa fie un sector "fierbinte" in octombrie 2010, prin sporirea initiativelor investitionale, posibila implicare a unor institutii care au de-a face cu banii, revenirea pe tapet a unor chestiuni legate de imprumuturi, mosteniri, recuperari etc.
Munca, in sine, decurge insa bine inoctombrie 2010, ai realizari, iar meritele iti sunt apreciate.

Sanatate si echilibru psihic
Nu este momentul sa-ti demonstrezi vitejia si sa-ti fortezi sansa.
In octombrie 2010 trebuie sa recunosti ca nu te afli in maxim de forma, sa iti dozezi eforturile corespunzator si sa intelegi ca odihna si relaxarea nu sunt o pierdere de timp, ci o excelenta modalitate de recuperare, ce va conduce la o crestere ulterioara a randamentului.

Sfatul eAstrolog.ro
Evita deciziile relationale categorice! Lasa loc "de intors", fiindca este foarte posibil ca mai tarziu sa trebuiasca sa reconsideri situatia.


Taur, octombrie 2010:

Dragoste si cuplu
Cu Venus (iubire, tandrete) si Marte (pasiune, sex) in casa cuplului, promisiunile ar fi superbe in octombrie 2010. Sexul opus este foarte receptiv in ce te priveste, iar tu ai o disponibilitate amoroasa marita.
Numai ca Venus este retrograda, deci poate avea apucaturi ciudate, capricioase, si te poate pune in situatii neplacute. Pentru reusita, comportamentul trebuie sa fie relaxat si bine dozat, fara pasi inapoi, dar si fara ambalari dramatice.
O comunicare calma poate evita riscul de neintelegeri.

Cariera si bani
Octombrie 2010 este o luna de mare implicare profesionala, in care iti poti pune in valoare talentele, spiritul organizatoric si creativitatea. Ai idei bune, iei decizii corecte. Gasesti usor sustinere si protectie.
Se poate ca unele relatii de lucru sa te necajeasca sau sa te traga inapoi, dar asta este, fara ele nu se poate.
Marte si Venus vor colaborari, parteneriate, munca de echipa, iar Jupiter si Uranus promit succes in proiectele ample, care privesc grupurile largi.
Banii vin si ei in octombrie 2010, mai ales din cooperare.

Sanatate si echilibru psihic
Nu esti intr-o forma stralucita si trebuie sa ai grija de tine. O buna igiena alimentara, odihna suficienta si un aport suplimentar de calciu si magneziu constituie cea mai buna strategie de sustinere.
Daca nu ai facut-o recent, poate ca n-ar fi o idee rea sa mai treci pe la dentist, sa-ti mai inspecteze starea danturii. Pentru orice eventualitate.

Sfatul eAstrolog.ro
Fa mai des apel la logica rece si incearca sa vezi situatiile si cu ochii celuilalt!


Gemeni, octombrie 2010:

Dragoste si cuplu
Nevoile afective si sexuale sunt crescute, dar, deocamdata, sunt inhibate sau refulate, probabil din cauza unei bariere mentale.
In octombrie 2010, obligatiile tot mai mari si lipsa de timp pot sa se reflecte negativ asupra relatiei, mai ales daca e in stadiu incipient, caz in care lucrurile par sa bata pasul pe loc, daca nu cumva sa se afle chiar in regresie.
Daca ai o legatura stabila, fa ceva ca sa aduci un suflu nou, sa o inviorezi cumva, fiindca altfel s-ar putea sa ai surpriza de a constata ca... nu e chiar atat de stabila!

Cariera si bani
Cu Marte si Venus (retrograda) in casa muncii, in octombrie 2010 ai responsabilitati multe sau dificile, care te incarca pana peste cap. Pentru un randament mai bun, e musai sa te organizezi si sa iei lucrurile pe indelete, concentrandu-te asupra celor importante.
Totusi, chiar daca presiunea psihica este sporita, sansele de succes sunt mari. Conjunctia Jupiter-Uranus promite oportunitati de innoire, extindere, promovare sau sporire a prestigiului.
In plan financiar, in octombrie 2010 ai de luat unele hotarari.

Sanatate si echilibru psihic
Cu toate ca Soarele si Mercur te sustin in cea mai mare parte a lunii octombrie 2010, ar fi bine sa incerci sa iti dozezi efortul, fiindca Venus retrograda iti poate crea neajunsuri in zona sanatatii.
Nu este cazul sa te implici in prea multe. In caz de suprasolicitare, bariera de protectie a organismului poate ceda.
Daca ai o sensibilitate renala, ovariana sau venoasa, in octombrie 2010 se recomanda multa atentie. De asemenea, nu exagera cu dulciurile!

Sfatul eAstrolog.ro
Nu cumpara haine si podoabe noi! Mai bine curata-le si repara-le pe cele vechi.
Pluseaza pe miscare, diete si ingrijiri estetice!


Rac, octombrie 2010:


Dragoste si cuplu
Venus si Marte iti incita in continuare avantul sentimental si elanul erotic, insuflandu-ti doza necesara de curaj pentru a-ti transforma fanteziile in realitate. In octombrie 2010, dragostea poate sa-ti iasa in cale in orice moment.
Exista insa si riscul ca retrogradarea lui Venus sa-ti dea batai de cap: lucrurile se pot bloca sau pot lua o turnura neasteptata, probleme de natura sexuala sau emotionala, nerezolvate sau nerecunoscute, au tendinta de a iesi la suprafata, apar incurcaturi legate de sarcina sau copii etc.
Satisfactia si frustrarea isi fac loc pe rand in viata ta de cuplu...

Cariera si bani
Octombrie 2010 este fara indoiala o luna foarte favorabila pentru Raci.
Nu numai ca iti bate in panze un vant prielnic la modul general, dar exista sanse mari sa apara ocazii deosebite pentru studii, specializari, cercetare, publicare, asa cum este o perioada excelenta si pentru promovare, pentru valorificarea talentelor si pentru tot felul de activitati creativ-artistice.
Financiar, va trebui sa iei niste decizii. In octombrie 2010 ai mana buna la investitii si te bucuri de sustinerea familiei.

Sanatate si echilibru psihic
In octombrie 2010 ai un tonus foarte bun: energie cat incape, optimism si pofta de actiune.
Daca iti place sa calatoresti, probabil ca o vei face, daca iti place sportul, probabil ca vei avea rezultate deosebite (si chiar daca nu-ti prea place, ar fi timpul sa te misti ceva mai mult).
Fa tot ce-ti place, relaxeaza-te si incarca-ti bine bateriile! Cu Marte in casa sanatatii, noiembrie 2010 nu va mai fi la fel de bland.

Sfatul eAstrolog.ro
Nu lasa pe maine ce poti face azi! Luna viitoare va fi destul de aglomerata.


Leu, octombrie 2010:


Dragoste si cuplu
Drumurile, comunicarea scrisa si verbala si comuniunea mental-spirituala sunt factorii care guverneaza viata sentimentala. Aici se face apropierea, aici pot aparea si neintelegerile. Acestea din urma pot avea la baza perturbari in transmiterea si receptarea mesajului.
Oricum, in octombrie 2010 te poti astepta la intalniri importante, noi cunostinte, discutii cu miez, informatii cu impact asupra vietii sentimentale, sau decizii privind relatia.

Cariera si bani
Octombrie 2010 pune accent pe drumuri, informare si comunicare si poate crea conjuncturi legate de examene, interviuri, negocieri sau semnare de documente. In cazurile din urma, este important sa-ti evaluezi sansele inainte, sa te pregatesti temeinic si sa te inarmezi cu rabdare, fiindca pot interveni perturbari nescontate.
Instinctul financiar este pronuntat, luna octombrie 2010 fiind interesanta pentru afaceri si investitii si putand aduce castiguri suplimentare.

Sanatate si echilibru psihic
Sanatatea se afla intr-un oarecare echilibru in octombrie 2010 si poate fi mentinuta cu conditia sa te ingrijesti si sa nu comiti excese sau imprudente. Armonia si masura sunt cele mai eficiente leacuri atat preventive, cat si curative.
Stresul relational sau conflictele prelungite nu iti priesc, asa incat este de preferat o atitudine relaxata si cordiala fata de ceilalti.

Sfatul eAstrolog.ro
Daca vrei sa cumperi ceva pentru casa, asigura-te ca nu platesti mai mult decat face!


Fecioara, octombrie 2010:


Dragoste si cuplu
Incurajata de conjunctia Jupiter-Uranus, luna octombrie 2010 este excelenta pentru dragoste: instinctul tau erotic este foarte dezvoltat, iar afectivitatea este deosebit de accentuata. Starnesti un viu interes in randul sexului opus si poti sa primesti oferte amoroase neasteptate.
Daca ai o relatie, acum poate fi inviorata, relansata.
Indiferent daca ai deja un angajament sau nu, este posibil sa apara o noua legatura, care chiar daca nu va fi de durata, va fi sigur plina de pasiune.

Cariera si bani
Luna octombrie 2010 este o perioada excelenta din punct de vedere lucrativ. Eforturile iti sunt recompensate pe masura.
Veniturile cresc, atat gratie harniciei si responsabilitatii cu care muncesti, cat si datorita relatiilor, colaborarilor, contractelor si... contactelor pe care le stabilesti.
Munca de echipa este favorizata si se pot ivi oportunitati de asociere sau de stabilire a unor parteneriate foarte folositoare carierei. Ai insa grija ce negociezi: nu te pripi, ca sa nu trebuiasca sa revii!

Sanatate si echilibru psihic
In octombrie 2010 te prezinti binisor in privinta sanatatii, dar nu foarte bine. Ai o predispozitie la stres, iritabilitate sau agitatie si este posibil ca, intr-un mod care nu-ti este caracteristic, sa manifesti o inclinare catre excese.
Ai grija cum conduci, ai grija cum manuiesti obiectele periculoase! In caz de ranire, oricat de usoara, dezinfecteaza bine, fiindca riscul de infectii este crescut.

Sfatul eAstrolog.ro
Incearca sa nu vorbesti mai mult decat trebuie si sa nu te pripesti in decizii!


Balanta, octombrie 2010:

Dragoste si cuplu
Desi dragostea conteaza foarte mult pentru tine (a contat mereu, iar in aceasta etapa a vietii, cu Saturn - stapanul casei iubirii si senzualitatii - in Balanta, mai mult ca altadata), in luna octombrie 2010 pare sa nu fie chiar in capul listei de interese.
O relatie devine relevanta doar daca se bazeaza pe afinitati mentale si impleteste latura sentimentala cu prioritatile de natura pragmatica: cariera, succes, bani. Idilele pur romantice nu sunt excluse, dar rezultatele pot fi dezamagitoare.

Cariera si bani
Octombrie 2010 este o luna extrem de stimulanta, in care traiesti acea efervescenta care face ca totul sa para posibil, aduce oportunitati neasteptate sau chiar nesperate, iti poate lansa si provocari surprinzatoare si te ajuta sa faci innoirile si schimbarile pe care simti/vrei sa le faci de mai multa vreme.
Ai o colosala forta de munca pe care o canalizezi in scopul unei (re)organizari care iti va aduce mai multi bani.
Sectorul financiar este si el foarte animat in octombrie 2010. Banii vin, dar Venus retrograda iti poate spulbera rapid o buna parte din ei.

Sanatate si echilibru psihic
Soarele in Balanta iti asigura o forma buna mai ales in primele doua decade din octombrie 2010.
Dar chiar si fara influenta Soarelui, conjunctia Jupiter-Uranus din casa sanatatii iti da multa energie si putere de munca. Aceeasi conjunctie te poate ajuta daca ai nevoie de demersuri medicale sau (cazul fericit) destinate imbunatatirii formei fizice si a aspectului estetic.

Sfatul eAstrolog.ro
Mobilizeaza-te! Indrazneste sa te avanti profesional, si succesul iti va fi asigurat.


Scorpion, octombrie 2010:

Dragoste si cuplu
Nevoia de dragoste este enorma in octombrie 2010, impusul erotic este considerabil. Ai carisma, atragi, fascinezi.
Insa... vrei foarte mult si nu prea ai rabdare, iar asta s-ar putea sa te coste pe plan afectiv. Reactionezi prea viu si disproportionat in raport cu situatiile, iar de aici, posibilitatea crescuta de decizii pripite, implicari galante nepotrivite, situatii tensionate, eventual de conflict sau frustrari.
Dar, cu tot tumultul, octombrie 2010 se prefigureaza pasional, efervescent, aventuros plin de seva erotica.

Cariera si bani
In octombrie 2010, conjunctia Jupiter-Uranus si, mai ales, activul Marte te ajuta sa iti poti specula sansele cu succes. Altfel, perioada este propice initiativei si promovarii intereselor in general, si in particular activitatilor creative, artistice, pedagogice, sportive, sau care au legatura cu divertismentul. Stii sa te pui in valoare.
Cea mai bogata in realizari este ultima decada din octombrie 2010, iar adevarata stralucire iese la iveala dupa 23, adica dupa intrarea Soarelui in zodia ta.
Financiar, sunt posibile rezolvari sau chiar castiguri nesperate.

Sanatate si echilibru psihic
Ai energie cat pentru doi, dar o consumi in ritm galopant si ai nevoie sa-ti reincarci bateriile destul de des.
Vitalitatea debordanta nu te scuteste complet de neplaceri. Exista o predispozitie la afectiuni virale, febrile sau infectioase, la intoxicatii si la raniri ori accidentari marunte, produse din viteza sau neatentie.

Sfatul eAstrolog.ro
Nu lasa sa treaca situatiile favorabile! Cine nu risca nu castiga.


Sagetator, octombrie 2010:

Dragoste si cuplu
Cu Mercur (stapanul casei cuplului) traversand Balanta (semnul insotirii) este limpede ca viata relationala capata mai mult relief. Dar nu numai atat: se pare ca se iau decizii si se fac unele planuri de viitor.
In rest, te distrezi foarte bine cu perechea la diverse ocazii, la evenimente la care participa multa lume.
Daca nu ai inca pereche, sunt sanse mari sa o intalnesti cu ocazia unor astfel de evenimente.

Cariera si bani
In octombrie 2010, grupurile largi de oameni par a avea tangenta nu numai cu viata relationala, ci si cu succesul in cariera.
Stralucesti, te impui, poti avea chiar un statut de lider in acele structuri care aduna laolalta mai multe persoane care au aceleasi idealuri sau interese: asociatii, fundatii, congrese, simpozioane, reuniuni de club si chiar partide politice.
Munca de rutina insa decurge greoi si-ti trebuie multa rabdare si perseverenta ca sa te achiti de sarcini.
Situatia financiara este stationara in octombrie 2010 si cere efort pentru a se imbunatati.

Sanatate si echilibru psihic
Sanatatea este un subiect sensibil. Cu Venus (stapana casei sanatatii) retrograda si aflata in casa incercarilor, perspectivele nu sunt prea optimiste.
Bineinteles ca daca ai un horoscop natal foarte bun in planul sanatatii nu ai de ce sa te ingrijorezi. Dar daca prognoza de baza nu este foarte buna, ai grija, fiindca exista un risc de imbolnavire, de recidiva sau de reaparitie a unor afectiuni de care credeai ca ai scapat.

Sfatul eAstrolog.ro
Nu iti forta limitele! Du o viata cat se poate de sanatoasa si echilibrata, macar in urmatoarele 6-7 saptamani.


Capricorn, octombrie 2010:

Dragoste si cuplu
Cui ii arde de dragoste acum, cand in cariera ambitiile ating apogeul si initiativa da in clocot?
Da, poate ca iubirea ar fi pe primul plan in octombrie 2010, daca aleasa ar fi fata cine stie carui ministru sau magnat ori daca alesul ar fi el insusi mare sef sau om de afaceri.
Se tot invarte cineva prin preajma ta? Atunci sa faca bine sa puna umarul la obtinerea succeselor tale, iar daca nu, pe-aci ti-e drumul!
Bineinteles ca in taina tanjesti dupa un suflet tandru sau dupa o pasiune nebuna. Numai ca nu este momentul...

Cariera si bani
Da, ambitiile ating apogeul, iar initiativa da in clocot. Cum altfel, cand in casa carierei troneaza Soarele, Mercur si insusi stapanul zodiei tale, Saturn? Si cand in casa ideilor si a demersurilor trepideaza conjunctia Jupiter-Uranus...
Esti in priza. Ai decis sa castigi si pui toate armele in joc. Motivarea ramane puternica si in lunile ce urmeaza, dar in octombrie 2010 castigi niste redute.
Si cum castigurile financiare depind de reusita profesionala, probabil ca se va auzi si zumzet de arginti...

Sanatate si echilibru psihic
Boala? Cine are timp sa se imbolnaveasca?! Focalizarea pe obiectivele propuse este atat de mare in octombrie 2010, incat efectiv organismul isi mobilizeaza resursele, iar adrenalina pompeaza in forta.
Numai ca asta nu este ceva care sa mearga la nesfarsit. Asa ca daca iti tratezi organismul ca pe un fel de masina de lupta, respecta-i instructiunile de utilizare si fa-i reviziile periodice necesare!

Sfatul eAstrolog.ro
Nu te baza pe promisiunile altora de sustinere! Pregateste-ti planuri de rezerva, in caz ca se razgandesc!


Varsator, octombrie 2010:

Dragoste si cuplu
In octombrie 2010 primesti vesti bune de departe, faci o calatorie in doi sau cu scop sentimental, eventual traiesti o experienta care iti largeste orizontul ori te imbogateste spiritual.
Tratezi problemele de cuplu cu multa seriozitate, cu mare grija sa primesti atat cat oferi - si reciproc. Aceasta atentie concentrata asupra echitatii poate rapi din farmecul spontaneitatii, dar poate sa aduca mai multa armonie in relatie.
Atentie: ingerinta preocuparilor profesionale poate altera aceasta armonie in cuplu.

Cariera si bani
In octombrie 2010, Marte si Venus in casa carierei alimenteaza ambitiile si incearca sa gaseasca drumul spre reusita, uneori pe cai diplomatice, alteori croind carari de acces cu maceta, ca exploratorii junglei amazoniene.
Scopul nu este doar gloria. Ratiunile financiare sunt foarte bine conturate in tablou. Conjunctia Jupiter-Uranus in casa banilor vrea mai multi bani, stie ca se poate castiga mai bine si poate sa ajute la cresterea veniturilor. Si chiar ajuta.
In rest, calatorii, studii, colaborari la distanta.

Sanatate si echilibru psihic
Ai o buna rezistenta la efort, dar nu excelezi la capitolul tonus. Adica nu te dau afara din casa nici energia fizica si nici optimismul.
Oricum, cu axa nodurilor lunare marcand casele sanatatii, ar cam trebui sa ai grija de tine. Fereste-te de stres, de infectii si intoxicatii, nu te grabi, nu risca - iar lucrurile vor sta mai bine.

Sfatul eAstrolog.ro
Nu face compromisuri pentru a reusi, fiindca vei regreta mai tarziu!


Pesti, octombrie 2010:

Dragoste si cuplu
S-ar fi putut si mai bine, dar asta este, ne multumim cu ce avem. Stapanul casei relatiilor nu este intr-o pozitie confortabila, asa ca nici relatia probabil ca nu va fi prea confortabila.
Suspiciunea, anxietatea, posesivitatea sau gelozia pot umbri viata in doi. Conexiunile sunt insa excelente cand cei doi parteneri isi unesc efortul pentru a analiza, a descoperi, a sonda intelesuri adanci, zone misterioase, tabuuri, sau cand uniunea este perceputa ca un act magic sau ezoteric.

Cariera si bani
Conjunctia Jupiter-Uranus este cel mai prielnic vant care ti-ar putea sufla in panze vreodata. Iti da energie, curaj, idei, initiativa si dorinta de face mai mult, de a face altceva, mai bun, mai interesant, mai spectaculos.
In octombrie 2010 ai nevoie de innoire si de actiuni de anvergura. Totul este sa-ti fixezi niste obiective clare.
Preocuparile financiare sunt foarte accentuate, iar Soarele si Mercur iti promit venituri din colaborari sau din surse adiacente, dar te pot obliga si la unele plati suplimentare.

Sanatate si echilibru psihic
Esti intr-o forma foarte buna, aproape perfecta in ultima decada din octombrie 2010. Ai o vitalitate debordanta, esti mereu in priza, mereu pe rulmenti.
Chiar daca trecerea stapanului casei sanatatii, Soarele, printr-o casa nefavorabila (a opta) poate aduce unele probleme, gasesti rapid solutii si te recuperezi cat ai zice... peste!
Si fiindca ai energie multa, fa miscare! Nu numai ca organismul iti va multumi, dar te va ajuta si sa arati mai bine.

Sfatul eAstrolog.ro
Uneori oportunitatile pot pica pur si simplu din cer, pe neanuntate. Fii pe faza si prinde-le din zbor!

 


SURSA: eastrolog.ro

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
219

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
288

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
229

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...