HOROSCOP OCTOMBRIE 2009

Ce iti rezerva astrele pentru luna octombrie, dar si sfaturi cu privire la cariera, iubire, sanatate! Nu ignora sfaturile astrologului, dar tine cont de propriile stari, ganduri, idei.

Horoscop Berbec

Iubire si cuplu

Cu Soarele, Mercur si, mai apoi, Venus in casa relatiilor, dragostea si/sau mariajul sunt sub reflector pe tot parcursul lunii octombrie 2009. Perspectivele sunt mai fericite pentru a doua parte a lunii, nu numai datorita prezentei lui Venus in Balanta, dar si din cauza lui Marte, care iti va intra in casa a V-a, a iubirii, aventurii si sexului. Iar cand te gandesti ca planeta rosie a pasiunii va energiza acest sector timp de 8 luni...

Cariera si bani

In prima partea a lunii octombrie 2009 se reliefeaza problema unei posibile colaborari profesionale sau a impactului pe care il au colegii asupra performantelor tale. De fapt, mai toata luna octombrie 2009 este marcata de situatii care reclama cooperare, intelegere, asociere si parteneriate. Este posibil sa apara la orizont noi contracte sau tranzactii. Efortul colectiv si activitatile de grup sunt incununate de succes.

Forma fizica si echilibru psihic

In prima jumatate a lunii octombrie 2009 s-ar putea sa resimti stresul mai acut. O mica problema de sanatate nu este exclusa in saptamana a doua. Energia fizica creste vizibil dupa 16 octombrie 2009, odata cu intrarea lui Marte in Leu. Cat timp Marte se va afla in aceasta pozitie (pana in iunie 2010) este recomandat sa faci cat mai mult exercitiu fizic.

Sfatul eAstrolog.ro

Cauta sa nu te obosesti prea tare in prima parte a lunii si du o viata ordonata!

 

Horoscop Taur

Iubire si cuplu

Octombrie 2009 este o luna generoasa din punct de vedere afectiv. In prima parte a intervalului, Venus iti pastoreste casa flirtului, amorului si a erotismului, asa ca te poti desfasura dupa cum iti doreste inima. Ulterior, viata sentimentala poate fi oarecum influentata de obligatii si responsabilitati, dar asta nu te impiedica se cochetezi. Poti sa o faci foarte bine la scoala sau la birou, ceea ce s-ar putea, in mod paradoxal, sa-ti creasca si eficienta profesionala!

Cariera si bani

Luna octombrie 2009 este excelenta pentru profesie si cariera. Ai mult de munca, dar efortul va fi rasplatit: conduce aproape sigur la succes, avansare, sau macar la consolidarea pozitiei. S-ar putea sa-ti fie mai greu in cea de-a doua saptamana a lunii octombrie 2009, chiar sa trebuiasca sa faci unele alegeri (iar asta nu se refera doar la serviciu), dar ultima decada iti va aduce bucurii si impliniri. Financiar, in prima decada din octombrie pot aparea situatii neasteptate.

Forma fizica si echilibru psihic

Forma fizica este foarte buna. Daca ai cumva unele mici probleme de sanatate, acum este cea mai buna perioada pentru a lua masuri de remediere. Octombrie 2009 este o perioada buna pentru investigatii, tratamente, diete si chiar pentru ingrijiri de frumusete.

Sfatul eAstrolog.ro

Prezinta-ti ideile si sustine-ti punctul de vedere elegant, cu diplomatie!

 
 
Horoscop Gemeni

Iubire si cuplu

Cu Soarele, Mercur si Venus in casa iubirii, nimic nu sta in calea fericirii tale. Dragostea si distractiile sunt favorizate si poarta amprenta incitarii sau aventurii. Totul este interesant, provocator. Daca nu ai deja un angajament, oricand poate aparea in calea ta cineva care sa-ti faca inima sa palpite. Ba se poate intampla chiar si daca ai un angajament... Sansa in iubire este mai probabil sa apara la drum sau de undeva de departe.

Cariera si bani

Rezolvi treburile mai mult in joaca: cu foarte multa inventivitate, cu talent si inspiratie. Stii sa te pui intr-o lumina favorabila, ai un miros special pentru oportunitati, speculezi bine conjuncturile care te avantajeaza. Octombrie 2009 este o luna buna pentru promovare, lansare de brand, activitati de reprezentare. Ai noroc la studii, specializari si activitati intelectuale elaborate. Prima parte a lunii octombrie 2009 este potrivita activitatilor legate de imobile si proprietati, investitiilor pentru casa si familie.

Forma fizica si echilibru psihic

Doar prima decada din octombrie 2009 este putin mai aglomerata sau incordata. In rest, domneste relaxarea si buna-dispozitie. Pe 16 octombrie 2009, Marte intra in sectorul drumurilor. De acum si pana in iunie 2010, este nevoie sa acorzi o atentie marita starii tehnice a masinii si sa conduci mai prudent.

Sfatul eAstrolog.ro

Atentie la bani in prima parte a lunii octombrie 2009! Ai tendinta de a lua decizii pripite, de a te comporta impulsiv.

 

Horoscop Rac 
 
Iubire si cuplu

Tendintele pasionale se mentin in prima jumatate a lunii octombrie 2009, cand reactionezi intens emotional. In aceeasi perioada este rost de vesti, discutii sau intalniri semnificative si poate chiar de o impacare, acolo unde este cazul. Un eveniment cu mare incarcatura afectiva se poate produce spre mijlocul lunii (13-16 octombrie 2009), cand Venus face careu cu Pluto din casa relatiilor. Ulterior, trairile sunt mai interiorizate si poti sa te afunzi in amintiri sau sa reintalnesti vechi iubiri.

Cariera si bani

Luna octombrie 2009 are o alura concreta, practica si subliniaza mai ales preocuparea pentru chestiunile financiare (si materiale, in general) sau cele domestice. Caminul, familia si proprietatile iti concentreaza cea mai mare parte a atentiei si promit o evolutie pozitiva. Este posibil sa apara ideea unei investitii imobiliare, a achizitiei unui bun de patrimoniu sau de folosinta indelungata. Prima parte a lunii octombrie 2009 te avantajeaza in negocieri.

Forma fizica si echilibru psihic

Continui sa ai multa energie fizica, dar si o expunere marita la accidentari din graba sau imprudenta, boli acute sau infectii, atata timp cat mai sta Marte in Rac (pana pe 16 octombrie 2009). Energia scade in a doua parte a lunii octombrie, iar stresul creste. Treburile domestice si evenimentele de familie te relaxeaza.

Sfatul eAstrolog.ro

Fa-ti strategii financiare prudente, fiindca 8 luni cu Marte in casa banilor iti pot crea mari emotii!

 
 
Horoscop Leu 

Iubire si cuplu

Sub un manunchi de trigoane favorizante care leaga casa comunicarii si intalnirilor de cea a cuplului, ai sanse mari sa intalnesti omul visat. Daca l-ai intalnit, luna octombrie 2009 promite buna intelegere si realizari comune. Discutiile, schimburile de mesaje, plimbarile in doi sau chiar scurtele calatorii pe care le intreprindeti impreuna se dovedesc a fi placute si favorizante. In partea a doua a lunii octombrie 2009, Marte adauga un plus de pasiune.

Cariera si bani

In prima parte a lunii octombrie 2009, conjunctiile lui Mercur si Venus cu Saturn in casa banilor par sa anunte o decizie financiara importanta. Daca rezultatul situatiei vizate depinde de colaborari sau negocieri, sunt sanse mari de succes. Comunicarea si relatiile (de cuplu, munca sau de orice alt fel) lucreaza in favoarea ta cam toata luna octombrie 2009 si s-ar putea concretiza printr-o tranzactie sau un contract care te avantajeaza. Iti merge bine in preocuparile intelectuale.

Forma fizica si echilibru psihic

Ai suficienta energie in prima jumatate a lunii octombrie 2009, iar din a doua, s-ar putea chiar sa-ti prisoseasca. Pe 16 octombrie 2009, Marte se instaleaza in zodia ta, unde va ramane pana in iunie 2010. Aduce cu sine vigoare, eficienta, inflacarare si initiativa, dar te predispune la graba, imprudenta, accidentari, raniri si infectii. Profita de avantaje, dar fereste-te de riscuri!

Sfatul eAstrolog.ro

Informeaza-te, explica, convinge, negociaza, tranzactioneaza! Toate iti reusesc minunat in octombrie 2009.

 
Horoscop Fecioara

Iubire si cuplu

Prima parte a lunii octombrie 2009 te confrunta cu o situatie relationala asupra careia trebuie sa meditezi, care poate sa necesite o alegere, o decizie. Un prieten te-ar putea ajuta sa vezi lucrurile mai clar, sa hotarasti mai usor ce trebuie sa faci. Partea a doua a lunii octombrie 2009 iti poate aduce insa si clipe fericite, gratie trigoanelor pe care stapanul casei cuplului, Jupiter, le face cu Venus (planeta iubirii) si Mercur (stapanul Fecioarelor).

Cariera si bani

Aproape intreaga luna octombrie 2009 pare sa fie marcata de o incercare de optimizare a raportului munca-bani. Este de asteptat sa apara mai multe oferte rentabile. Prima decada a lunii octombrie 2009 este posibil sa te puna in postura de a face o alegere mai serioasa. Ai de castigat daca mergi pe varianta cea mai sigura si inteleapta, chiar daca este mai dificila si nu promite rezultate imediate. Decada a doua si a treia sunt favorabile succesului.

Forma fizica si echilibru psihic

Te comporti destul de bine, iar partea a doua a lunii octombrie 2009 se poate chiar sa-ti aduca unele solutii pentru problemele medicale, daca acesta este un domeniu care te preocupa. Vestea cea mai buna este ca, dupa mai bine de doi ani de sedere in Fecioara, la sfarsitul lunii octombrie 2009 Saturn iti paraseste zodia, ceea ce iti aduce o usurare, o relaxare, o crestere a optimismului si a tonusului general.

Sfatul eAstrolog.ro

Nu-ti diminua vigilenta! Marte in casa a XII-a ameninta cu uneltiri secrete si alte pericole ascunse.


Horoscop Balanta 
 
Iubire si cuplu

In manifestarea ei negativa, conjunctia Venus-Saturn-Mercur din prima parte a lunii octombrie 2009 poate semnala o criza, o renuntare sau o deziluzie. In varianta pozitiva, poate sa anunte un eveniment semnificativ legat de o iubire secreta. Pe 15 octombrie 2009, Venus intra in Balanta, plina de promisiuni, dar imediat este lovita de careul cu Pluto, care poate genera frustrare, suspiciune, gelozie sau alte framantari. In fine, dupa 17-18 octombrie 2009, cerul se insenineaza complet, iar Venus porneste in pasi de vals catre trigonul cu Jupiter, care anunta o mare implinire.

Cariera si bani

Toata luna octombrie 2009 este favorabila carierei, promovarii calitatilor si talentelor, aparitiei unor oportunitati interesante. In partea a doua a lunii, colaborarile, proiectele colective, actiunile legate de cluburi, asociatii, fundatii se dinamizeaza in mod vizibil. Farmecul personal, diplomatia si inteligenta te propulseaza spre succes, iar Luna Noua din 18 octombrie 2009 lasa sa se intrevada perspectiva unor noi proiecte, cel mai probabil cu finalitate fericita.

Forma fizica si echilibru psihic

Sanatatea mai trebuie monitorizata si pe parcursul primei jumatati a lunii octombrie 2009. Soarele in Balanta ar trebui sa te protejeze, dar cu Venus-Saturn-Mercur in casa a XII-a, prudenta este mama intelepciunii. Partea a doua a lunii octombrie 2009 nu ridica probleme, ci dimpotriva, iti aduce o stare generala buna, vesela si radioasa.

Sfatul eAstrolog.ro

Incearca sa-ti valorifici cat poti sansele in partea a doua a lunii octombrie 2009! Este o perioada norocoasa, ce nu trebuie irosita.

 
Horoscop Scorpion

Iubire si cuplu

Ai avut si perioade mai bune in dragoste. Si vei mai avea. Luna octombrie 2009, insa, nu este prea darnica. Stapana casei cuplului, Venus, face in prima parte a lunii octombrie 2009 o opozitie cu Uranus si o conjunctie cu Saturn, aspecte care favorizeaza reactiile bruste, rupturile, crisparea, inhibitiile sau frustrarea. Dupa care, Venus se ascunde in casa a XII-a, o casa trista si restrictiva. Singurele care ar mai putea avea o sansa, sunt relatiile secrete...

Cariera si bani

Octombrie 2009 pune accentul pe asociere, actiuni de grup, protectori si popularitate. Este un domeniu in care mai ai de reglat ceva, iar prima parte a lunii te-ar putea ajuta sa faci pasii corecti. Caminul sau proprietatile beneficiaza de pe urma unor demersuri secrete sau al sprijinului cuiva care doreste discretie. O data cu intrarea lui Marte in Leu, partea a doua a lunii octombrie 2009 marcheaza inceputul unei lungi perioade de ambitii sau turbulente profesionale.

Forma fizica si echilibru psihic

Functionezi la turatie medie: nu dai pe-afara de vitalitate, dar nici nu poti sa te plangi de moleseala. Exista insa o anumita receptivitate la contaminari, asa ca ar fi mai bine sa stai departe de persoanele bolnave. Si, eventual, sa slabesti putin ritmul si sa incerci sa dormi mai mult.

Sfatul eAstrolog.ro

Foloseste partea a doua a lunii octombrie 2009 pentru a trage discret sforile ca sa obtii ceea ce doresti!


Horoscop Sagetator

Iubire si cuplu

Dupa o prima decada ceva mai modesta, intrarea stapanului casei cuplului, Mercur, in Balanta iti deschide portile spre iubire. Astrele iti sunt si mai favorabile dupa 15 octombrie 2009, cand si Venus ajunge in Balanta, gata sa-l incurajeze pe Mercur. Conjuncturile sentimentale cele mai favorabile apar in cadrul reuniunilor, petrecerilor amicale, festivalurilor, congreselor sau altor manifestari de grup. Cineva despre care credeai ca are pentru tine doar amicitie, s-ar putea sa aiba mai mult...

Cariera si bani

La nivel de cariera sau prestigiu se pune problema asumarii unor angajamente, care este posibil sa aiba si o componenta emotionala. Colaborarea si actiunile comune ocupa o arie larga in preocuparile tale. Cea de-a doua parte a lunii octombrie 2009 este benefica imaginii, popularitatii, prieteniei si pozitiei pe care o ocupi in cadrul unei comunitati distincte. Proiectele bine documentate au sanse maxime de succes.

Forma fizica si echilibru psihic

Nu se intrevad probleme deosebite, cu exceptia ultimei decade din octombrie, cand oboseala se instaleaza mai usor. Sistemul imunitar lasa garda putin mai jos, expunandu-te la riscul de a te alege cu o gripa sau altceva asemanator.

Sfatul eAstrolog.ro

Ai grija la bani si la deciziile financiare in prima jumatate a lunii octombrie!


Horoscop Capricorn

Iubire si cuplu

O problema de suflet care ar cam avea nevoie de o abordare mai rationala este posibil sa te bantuie in prima parte a lunii octombrie 2009. Nu este obligatoriu sa fie legata de dragoste. Poate fi vorba si de alt domeniu cu mare implicare emotionala, dar probabilitatea cea mai mare indica o legatura cu viata de cuplu. Tot pana la jumatatea lunii octombrie 2009, mai poate aparea ceva important legat de un voiaj in doi sau de o relatie la distanta. Restul intervalului decurge in parametri normali, fara evenimente iesite din comun.

Cariera si bani

Cu trigoanele pe care le formeaza succesiv Soarele, Mercur si (mai ales!) Venus in tranzit prin casa carierei cu Jupiter, sectorul profesional arata foarte promitator. Si fiindca Jupiter este situat intr-o casa financiara, sansele unei realizari care sa presupuna si o crestere a veniturilor sunt destul de pronuntate. Referitor la bani, intrarea lui Marte in Leu anunta inceputul unei perioade de interes sporit pentru venituri suplimentare, investitii, imprumuturi, plati si alte demersuri financiare.

Forma fizica si echilibru psihic

Te afli intr-o perioada in care conservarea sanatatii depinde mult de starea emotionala si de un regim de viata echilibrat. Atata timp cat exista armonie, nu ai probleme. In prima decada a lunii octombrie 2009 este posibil sa iei o decizie legata de medici, tratamente sau stil de viata.

Sfatul eAstrolog.ro

Daca iti doresti o marire de salariu, ai putea incerca sa o obtii luna asta.


Horoscop Varsator

Iubire si cuplu

Fiindca Soarele (stapanul casei cuplului) si mai apoi Venus (planeta iubirii) se afla in aspect armonios cu Jupiter din Varsator, octombrie 2009 este favorabil armoniei si realizarilor relationale. Comuniunea intelectuala sau spirituala, interesul comun pentru explorarea unor noi orizonturi si calatoriile sunt factori care atrag fericirea. Intrarea lui Marte in casa cuplului pe 16 octombrie 2009 aduce un plus de pasiune si dinamizeaza viata de cuplu.

Cariera si bani

Departarile iti sunt favorabile. Este posibil sa apara o calatorie de afaceri placuta si profitabila, o colaborare cu cineva de pe alte meleaguri etc. Daca ai preocupari stiintifice, literare, universitare, culturale sau spirituale, drumurile ti se deschid, oportunitatile isi ies in intampinare. Este un interval de expansiune, de largire a orizontului. Succes si onoruri in ultima saptamana a lunii octombrie 2009.

Forma fizica si echilibru psihic

Te afli intr-o excelenta stare fizica si ai un moral foarte ridicat. Faptul ca te simti bine nu trebuie insa sa te determine sa lasi garda jos si sa cedezi ispitelor alimentare sau tentatiei catre alte excese. Atentie: incepand din data de 16 octombrie 2009 si pana in iunie 2010, Marte te va incita sa te comporti riscant, ceea ce te poate costa pe mai multe planuri, inclusiv al sanatatii.

Sfatul eAstrolog.ro

Daca te tenteaza sa-ti continui sau sa-ti perfectionezi studiile, nu ezita sa o faci!


Horoscop Pesti

Iubire si cuplu

Relatiile continua sa se afle in prim-plan in la inceputul lunii octombrie 2009. Conjunctiile pe care le fac Mercur si Venus cu Saturn in casa cuplului te pun in fata unei situatii serioase, care ar putea conduce la necesitatea de a face o alegere sau de a lua o hotarare. In procesul de deliberare, de decantare a optiunilor, un rol deloc neglijabil il vor juca fie aspectul sexual/erotic al problemei, fie considerentele legate de copii. Partea a doua a lunii octombrie 2009 iti aduce satisfactii subtile, mai mult de natura psihologica.

Cariera si bani

Pentru prima jumatate a lunii octombrie 2009 se contureaza evenimente cu miza mare sau semnificatie insemnata pentru colaborari sau contracte. Chibzuieste atent, fa-ti strategii destepte si actioneaza diplomat! Toata luna octombrie 2009, dar mai ales a doua parte, deschide perspective favorabile pentru bani, afaceri, investitii. Aici te ajuta informatiile confidentiale, intuitia sau... norocul, pur si simplu. Intrarea lui Marte, pe 16 octombrie 2009, in casa muncii, anunta 8 luni de efort sustinut, eventual de presiune sau suprasolicitare.

Forma fizica si echilibru psihic

Nu ai o perioada nemaipomenita, dar cu putina grija nu vei avea de ce sa te plangi. Ai grija in intervalul 16-23 octombrie 2009, care poate fi marcat de stres, infectii, raceli, mici accidentari! Incepand din 16 octombrie 2009, Marte va fi timp de 8 luni foarte interesat de sanatate, igiena, forma. Incearca sa actionezi energic in aceste directii, pentru a "arde" energiile martiene, care altfel pot scapa de sub control cauzandu-ti neplaceri.

Sfatul eAstrolog.ro

Foloseste partea a doua a lunii octombrie 2009 pentru a obtine avantaje materiale, pentru a recupera bani sau bunuri, pentru a obtine sponsorizari!

SURSA: eAstrolog.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ionică, pomenit zi de zi prin oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei parastasului!

Saturday, 28 September 2024

Au trecut două săptămâni de când Părintele Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din municipiul Botoșani, a părăsit această lume. După tradiția veche și gene...

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

Saturday, 28 September 2024

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

Saturday, 28 September 2024

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...