Horia Negrescu, inspector general adjunct in locul Anei Barculet!

Horia Negrescu, inspector general adjunct in locul Anei Barculet!

 Horia Negrescu si Ada Macovei  

Rasturnare de situatie la Inspectoratul Scolar Judetean Botosani! Social-democrata Ana Barculet a fost eliberata din functia de inspector general adjunct, locul sau fiind luat de Horia Negrescu, cel care a condus ISJ din data de 25 septembrie pana pe 6 octombrie.

Noua sefa a ISJ Botosani, Ada Macovei, reinvestita astazi in scaunul de inspector general, se declara multumita de noua echipa.

"Pe 7 octombrie s-a primit ordinul de revocare din functie a Anei Barculet, in locul ei fiind numit Horia Negrescu. Este o onoare pentru mine sa lucrez cu Horia Negrescu, mai ales ca mi-a fost si sef. Numirea este facuta de minister", a precizat Ada Macovei.

Daca Horia Negrescu a declarat ca decizia este neasteptata pentru el, mentionand chiar ca "s-a rasturnat iarasi situatia", Ana Barculet s-a abtinut de la comentarii.

"Nu e nicio problema. Politic am venit, politic plec. Acum trebuie sa eliberez biroul pentru domnul Negrescu. Altceva nu vreau sa comentez", a incheiat fostul inspector general adjunct al ISJ Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
10

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...

Polițiștii de frontieră continuă să curățe Prutul de plase monofilament interzise de lege!

astăzi, 11:35
21

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu a...

Doliu în Educația botoșăneană: ”Cuvintele sunt de prisos acum, în fața unei astfel de vești…” (Foto)

astăzi, 10:35
1053

Cu profundă tristețe, colectivul Grădiniţei cu Program Prelungit ”Şotron” din Botoşani anunță dispariția unei colege. Educatoarea Gica Stanciu s-a stins din viață după o carier...