Honorius Prigoana, prins cu 115 km/h pe DN1

Honorius Prigoana, prins cu 115 km/h pe DN1
Honorius Prigoana, fiul omului de afaceri Silviu Prigoana, a fost prins vineri in timp ce isi conducea masina cu 115 km/h pe Drumul National 1, desi viteza legala era de 70km/h.

Silviu Prigoana a reactionat, insa nu pentru a-si ajuta fiul, ci din contra. Acesta l-a sunat pe Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitale, pentru a-i suspenda permisul fiului sau, arata Adevarul.

"E legea proasta! Despre Honorius ce sa spun... nu a facut scoala de soferi la zi, a facut la fara frecventa sau la distanta. El nu stia ca viteza legala este trecuta pe o tabla. De fapt, ori nu stie ce-i cu cifrele alea, ori nu vede", a declarat pentru Adevarul de Seara, Silviu Prigoana.

Vineri, Dan Radu, purtator de cuvant al IPJ Prahova a declarat la Realitatea TV ca Honorius a fost sacntionat contraventional cu amenda si puncte de penalizare, dar ca nu se pune problema sa i se suspende carnetul. Dan Radu a mentionat ca nu stie daca cineva a intervenit pentru a i se suspenda carnetul lui Honorius.

Silviu Prigoana a declarat ca acesti vitezomani ar trebui sa ramana fara carnet, deoarece cetatenii nu sunt protejati de lege.

"Legea nu-i buna! Eu nu pot sa-l pedepsesc, are 25 de ani, vreti sa ma bata?", a conchis Silviu Prigoana.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii participanți la olimpiadele internaționale vor susține mâine prima probă a Bacalaureatului!

astăzi, 20:32
53

Proba obligatorie a profilului, Matematică sau Istorie, se va desfășura pe 22 mai. În data de 23 mai are loc proba la alegere a profilului și specializării, iar elevii care învață &...

Prognoza meteo pentru perioada următoare: Când vine vara și unde vor fi vijelii!

astăzi, 19:26
179

Meteorologii anunță că, în perioada imediat următoare, temperaturile vor fi în creștere, dar ne așteaptă și episoade cu ploi, vijelii, grindină și vânt intens.20 - 27 m...

Armata Română organizează o nouă campanie de recrutare rezerviști voluntari!

astăzi, 18:47
87

Sunt disponibile 4.936 de locuri de rezervişti voluntari (ofiţeri, maiştri militari, subofiţeri, gradaţi şi soldaţi) în unităţi militare de pe întregul teritoriu naţional.&rd...