Holograf şi-a anulat concertul la Zilele Dorohoiului. Vezi ce trupe vin în loc

Holograf şi-a anulat concertul la Zilele Dorohoiului. Vezi ce trupe vin în loc
Trupa Holograf, capul de afiş al concertelor de la Zilele Dorohoiului, nu va mai susţine recitalul programat pentru seara de sâmbătă, 6 octombrie. Anularea de ultim moment al concertului a survenit în urma unor probleme de sănătate ale lui Dan Bitman, solistul Holograf. În aceste condiţii, organizatorii au invitat alte trei trupe.

Deputatul Andrei Dolineaschi, cel care a intermediat şi sponsorizat venirea trupei Holograf la Dorohoi a declarat pentru Realitatea Dorohoiană că în cursul zilei de duminică a fost informat despre situaţia nefericită apărută.

Ieri am fost sunat de impresarul trupei care mi-a comunicat că Holograf nu poate onora invitaţia de la Dorohoi din motive de sănătate ale lui Dan Bitman. În aceste condiţii, a trebuit să găsim alţi artişti. Este vorba de Narcotic Sound, Matteo şi trupa Vama a lui Tudor Chirilă a declarat pentru Realitatea Dorohoiană, deputatul Andrei Dolineaschi.

Potrivit unui comunicat transmis deputatului dorohoian de impresarul trupei Holograf, anularea concertului de la Dorohoi nu este singulară, în aceeaşi situaţie aflându-se manifestări similare din Bucureşti, Bacău şi Chişinău.

Asumându-ne acest comunicat, este evident că nu este vorba de o manifestare punctuală, ci de o perioadă care presupune concerte anulate la București, Bacău, Chișinău și ... Dumnezeu va mai hotărâ ce, se arată în comunicatul impresarului trupei Holograf.

Sursa: Realitatea Dorohoiana

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
253

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
107

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
118

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...