Hoață prinsă de polițiști chiar când arunca sub o mașină borseta furată

Femeia a scăpat de borsetă după ce a scos din aceasta banii și cardurile bancare. Botoșăneanca a fost reținută pentru 24 de ore.

În cursul zilei de duminică, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani - Biroul de Ordine Publică, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe strada Poștei, din municipiul Botoșani, au observat o persoană cunoscută cu activități infracționale, în timp ce arunca o borsetă sub un autoturism.

Polițiștii au procedat la interceptarea acesteia, stabilind faptul că este vorba despre o femeie de 45 de ani, din municipiul Botoșani. În urma controlului corporal, asupra acesteia au fost identificate o sumă de bani și două carduri bancare, pe care erau inscripționate datele altei persoane.

Ulterior, polițiștii au stabilit faptul că borseta ar fi fost sustrasă din interiorul unui autoturism neasigurat, parcat pe aceeași stradă. De asemenea, a fost identificat și proprietarul acestuia, căruia i-au fost restituite bunurile.

Femeia a fost condusă la sediul poliției, iar ulterior, față de aceasta a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de furt, fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Universitatea Craiova - FC Botoșani, astăzi de la ora 16:00

astăzi, 11:00

Universitatea Craiova primește astăzi vizita celor de la FC Botoșani în etapa cu numărul 13 din Superliga României. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu CSU Craiova! Universit...

Premierul Marcel Ciolacu filmat la fast-food, a comandat un cheesburger pentru care s-a folosit carne din Botoșani!

astăzi, 10:05

Marcel Ciolacu s-a lăsat filmat în timp ce a vizitat un fast-food în urma unui invitații lansate pe site-urile de socializare. „Am răspuns afirmativ la invitația lui Lucian Fl...

Maia Morgenstern, pe străzile din Botoșani: „Grozav de frumos. Să veniți la Botoșani” (Video)

astăzi, 09:29

În acest final de săptămână Maia Morgenstern a fost prezentă, din nou, la Botoșani. Actrița s-a plimbat pe străzile municipiului Botoșani, inclusiv prin Parcul „Mihai Eminesc...