Hoata din Piata Centrala, lasata in libertate de magistrati

Femeia care a furat un portofel de la un barbat din Rachiti, in Piata Centrala a municipiului Botosani, este cercetata in libertate, magistratii respingand propunerea politistilor de arestare preventiva, pentru o perioada de 29 de zile.

În ziua de 26 noiembrie 2010, poliţiştii botoşăneni au fost sesizaţi de către B. Lucian, din comuna Răchiţi, judeţul Botoşani, cu privire la faptul că în aceeaşi zi, în jurul orei 11.45, în timp ce se afla la cumpărături în Piaţa Centrală din municipiul Botoşani, o femeie necunoscută i-a sustras dintr-un buzunar al gecii cu care era îmbrăcat un portofel, în care avea documente de identitate şi bani.

În urma cercetărilor efectuate poliţiştii au identificat autoarea furtului sesizat în persoana lui R. CARMEN SOMNA, de 36 de ani, din municipiul Botoşani.

Faţă de aceasta s-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat şi a fost reţinută pentru o perioadă de 24 de ore în arestul I.P.J. Botoşani.

"Ieri, 30.11.2010, R. CARMEN SOMNA a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei de judecată în vederea luării faţă de aceasta a măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 29 de zile, propunerea fiind respinsă", a precizat inspector pr. Daniela Darea, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani – FC Voluntari, astăzi de la ora 14:30

astăzi, 10:40
7

FC Botoșani și FC Voluntari se întâlnesc astăzi în etapa a opta a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Voluntari!FC Botoșani are un total de 2...

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și F.C. Voluntari!

astăzi, 10:24
69

Meciul, contând pentru runda a VIII-a din această ediție a play-out-ului SuperLigii României, se va desfășura pe stadionul "Municipal" din Botoșani și va începe la or...

Lumânările lăsate nesupravegheate, pericol de incendiu. Pompierii vor fi la datorie în Noaptea de Înviere!

astăzi, 09:43
17

În Noaptea de Înviere şi de Paşte credincioșii vor aprinde lumânări sau candele în locuinţe. Pentru ca aceste sărbători să fie petrecute fără incidente, Inspectoratul...