Hidroplasto Botoșani obține primul contract pentru lucrările de pe Autostrada A2

Hidroplasto Botoșani obține primul contract pentru lucrările de pe Autostrada A2

Compania Hidroplasto Botoșani a obținut un nou contract de instalare a dispozitivelor pentru acoperirea rosturilor de dilatație, de această dată pentru o autostradă. Mai exact, noul proiect al societății botoșănene are ca obiect prevăzut în contract „Repararea și înlocuirea rosturilor de dilatație la poduri pe Autostrada A2 , KM 14=033 CALEA 1 +Calea2 si podul de la km 18+266 Calea 1 +Calea 2.

Într-un comunicat de presă, directorul general al companiei Hidroplasto, a explicat că aceste rosturi de dilatație sunt instalate între suprafața de rulare a podului și drumului, având rolul de a absorbi mișcările ce apar ca urmare a diferențelor de temperatură, deformării și contracției structurii și sarcinilor din trafic.

În cazuri speciale, acestea trebuie să absoarbă deplasările transversale și rotațiile în jurul celor trei axe spațiale. Eventual, inclusiv gradientele longitudinale trebuie avute în vedere. Aceste rosturi de dilatație au proprietăți de impermeabilizare datorită sistemului UNIC folosit de Hidroplasto si Agrementat Tehnic de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere Centrul de Studii Tehnice Rutiere și Informatică.

„Faptul că Hidroplasto reușește să obțină semnarea acestui contract, pentru Autostrada A2 mă face să cred că ceea ce am realizat în cei 16 ani de activitate în compania noastră este apreciat și totodată solicitat de cei din domeniul în care activăm, fiind preferați atât pentru calitatea materialelor folosite, cât și pentru calitatea resursei umane, angajații noștri dând întotdeauna dovadă de profesionalism. Mă bucur că începe să se pună accent acum și pe calitate, deși aceasta întotdeauna va costa puțin mai mult, față de alte firme românești care preferă să folosească materiale ieftine și de proastă calitate, doar pentru a obține un contract. Nevoia pe care o simțim cu toții pentru calitate, respectarea termenelor de finalizare si mai ales pentru modernizarea sectorului drumurilor și autostrăzilor din Romania este unul dintre principalele obiective ale companiei Hidroplasto. Implicați fiind în proiectele de infrastructură, putem afirma că Hidroplasto avansează cu succes în aceasta direcție, obținând astfel și prima lucrare pe o autostradă. Adăugăm, pe lângă furnizarea dispozitivelor necesare acoperirii rosturilor si montajul profesional. Implementam astfel pe piața românească produse de calitate garantata, cu garanții de minimum 10 ani”, a afirmat ing. dipl. Cătălin Silegeanu, Director General al companiei Hidroplasto în România.

În portofoliul de clienți ai companiei HIDROPLASTO se numără în prezent societăți romanești importante, dar si companii multinaționale cu care compania a colaborat la realizarea unor importante proiecte din sectorul construcțiilor si din cel al infrastructurii rutiere in cei 16 ani de existentă pe piața din Romania. De asemenea, este de precizat și faptul că Hidroplasto a contractat acest proiect cu Autostradă A2 având calitatea de subantreprenor.

 

Spune-ne opinia ta