HAOS IN PIATA MARE: Revolta cu huiduieli, steaguri, tarabe goale si "Jos primarul"! FOTO

HAOS IN PIATA MARE: Revolta cu huiduieli, steaguri, tarabe goale si "Jos primarul"! FOTO
Revolta a pietarilor, luni dimineata, in Piata Mare a municipiului Botosani! Oamenii huiduie, striga "hotii" si bat cu pumnii in tarabe.

Majoritatea comerciantilor din Piata Mare au refuzat luni dimineata sa scoata marfa la vanzare si ameninta ca vor protesta chiar si toata ziua, daca este nevoie.

Oamenii sunt nemultumiti ca nimeni din conducerea Primariei Botosani nu a venit sa discute in aceasta dimineata cu ei, asa cum spun ca li s-a promis la sfarsitul saptamanii trecute.

Ei huiduie, striga "hotii" si bat cu pumnii in tarabe.

Nemultumirile lor principale sunt legate de chirii, despre care spun ca sunt exagerate. De asemenea, se plang ca beneficiaza de apa si canal incluse in contractele de inchiriere doar pe hartie, pentru ca nu au acces la aceste servicii si spun ca nu se respecta sectorizarea in ceea ce priveste producatorii si comerciantii.

Oamenii il acuza si pe Iustinian Bozi ca ii ameninta si ca in loc sa fie ordine, in piata este mai mare haos.

La fata locului se afla si echipaje de politisti si jandarmi.

UPDATE: Protestatarii cer ca primarul sa vina in Piata ("asa cum facea in campania electorala, cand ne-a promis sprijin"), considerand ca au fost mintiti.

La locul protestului si-a facut aparitia, pentru cateva minute, si Iustinian Bozi, administratorul Pietei, dar oamenii au inceput sa il huiduie si sa ii strige ca a creat haos.  

UPDATE ora 10.30: Spectacol in Piata Mare! Protestatarii striga "Jos primarul" si flutura tricolorul!

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
89

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
212

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
53

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...