Halterofilii botoșăneni, pe podium la Campionatul Național de Haltere

Halterofilii botoșăneni, pe podium la Campionatul Național de Haltere
Dominat de sportivii de la CS Botoşani, Campionatul Naţional de Haltere - juniori II a oferit în cea de a treia zi diplome şi medalii prin intermediul a doi parlamentari care şi-au dorit să felicite sportivii botoşăneni.

Senatorul Doina Federovici şi deputatul Tamara Ciofu au fost alături de Nicu Vlad, preşedintele FRH şi Mia Roată, directorul CS Botoşani la premierea câştigătorilor la categoria 56 de kilograme- băieţi.

Parlamentarele social-democrate i-au felicitat pe Marian Albu, legitimat la CS Botoşani, câştigătorul a trei medalii de aur, dar şi pe Cătălin Vatavu şi Florin Sîrghi, de la Oneşti, respectiv C.S. Dinamo, care s-au clasat pe locurile 2 şi 3.

Avem o tradiţie, deja, la Botoşani în a domina podiumurile la haltere. Este meritul antrenorilor şi al sportivilor care fac cinste judeţului Botoşani şi întregii Românii atunci când sunt premiaţi în competiţiile internaţionale. Îl felicit pe Marian şi sunt convinsă că, la finalul campionatului, rezultatele obţinute vor clasa din nou CS Botoşani pe primul loc., a declarat senatorul Doina Federovici.

Deputatul Tamara Ciofu a felicitat, de asemenea, sportivii premiaţi, adăugând că, în calitatea sa de medic, încurajează noile generaţii să practice sportul.

Performanţele sportive de la CS Botoşani arată că avem tineri sănătoşi şi dornici de afirmare. Nu pot decât să mă bucur şi să-i felicit atât pentru rezultate, cât şi pentru că oferă exemple pe care sper să le urmeze cât mai mulţi tineri botoşăneni., a declarat după premiere deputatul PSD Tamara Ciofu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
805

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
380

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
106

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...