Halep si Begu în turul 3 la Australian Open! Simona a castigat fara probleme!

Halep si Begu în turul 3 la Australian Open! Simona a castigat fara probleme!
Simona Halep s-a calificat în turul al treilea la Australian Open, după ce a învins-o pe Jarmila Gajdosova, scor 6-2, 6-2.

Românca, locul 3 WTA, a jucat fără greşeală şi nu i-a dat nici o şansă adversarei sale, clasată pe locul 62 WTA.

Simona Halep a început foarte bine meciul, reuşind două break-uri în primul set şi datorită unui serviciu foarte bun şi a loviturilor foarte bine plasate a cîştigat toate game-urile pe serviciul propriu.

În al doilea set, Halep şi-a continuat jocul excelent, iar adversara nu a putut să îi pună probleme. Românca a reuşit din nou două break-uri şi a cîştigat meciul.

Simona Halep va juca cu Bethanie Mattek-Sands, locul 258 WTA, care a învins-o în două seturi pe Kristina Mladenovici

O alta romanca, Irina Begu, continuă parcursul excelent şi s-a calificat în turul al treilea la Australian Open, după ce a învins-o pe Katerina Siniakova. Românca, locul 42 WTA, a avut nevoie de două ore pentru a trece de cehoaică, locul 81 WTA, şi a învins-o în minimum de seturi, 7-5, 6-4.

Aceasta este cea mai bună performanţă a româncei la un turneu de Grand Slam, după ce nu a trecut niciodată de turul al doiea. În următorul meci, Begu va evolua contra nemţoaicei Carina Witthoft, locul 104 WTA.

Cele două s-au mai întîlnit o singură dată, în 2013, cînd Begu a cîştigat cu 6-3, 6-3, un meci disputat pe zgură. Pentru accederea în această fază, Begu va primi 130 de puncte WTA şi un cec în valoare de 98.000 de dolari australieni.

În primul meci, Begu a învins-o pe Angelique Kerber, locul 9 WTA, scor 6-4, 0-6, 6-1.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
307

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
443

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
573

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...