Haine contrafăcute puse în vânzare la Săveni

Haine contrafăcute puse în vânzare la Săveni
Poliţiştii de frontieră botoşăneni au descoperit ieri, într-un magazin din Săveni, mai multe produse textile, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.
 
În data de 20 aprilie 2011, un echipaj format din poliţişti de frontieră de la IJPF Botoşani, în cooperare cu Poliţia Săveni a organizat ieri o acţiune specifică pe linia dreptului proprietăţii intelectuale, la un magazin din Săveni.

În magazin au fost descoperite expuse spre vânzare mai multe produse textile care purtau însemnele unor mărci cunoscute.

Poliţiştii de frontieră având suspiciuni asupra modului de deţinere a produselor au solicitat certificatele de autenticitate şi documentele de provenienţă specifice mărcii depistate.

Administratorii magazinului au declarat că produsele au fost achiziţionate din Iaşi, însă nu au putut prezenta documente de provenienţă sau certificate de autenticitate.

Politiştii de frontieră continuă cercetările în vederea stabilirii autenticităţii produselor menţionate, la finalizarea cazului urmând a fi luate măsurile legale ce se impun. Bunurile, au fost reţinute în vederea expertizării, iar administratorul societăţii va fi cercetat pentru punerea în circulaţie fără drept a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
33

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
66

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
320

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...