Hagi: Suta la suta nu vin la nationala

Hagi: Suta la suta nu vin la nationala
Ofertat de Mircea Sandu pentru postul de selectioner, Gica Hagi a anuntat, joi seara, ca nu va prelua echipa nationala.

"Suta la suta nu vin la nationala. Asa cum am spus, mie imi plac proiectele care incep de la zero. Nu-mi place sa iau o echipa din mers.", a declarat Hagi, pentru Adevarul.

Gica Hagi s-a intalnit joi cu Mircea Sandu si l-a anuntat, initial, ca inca nu s-a decis daca va reveni sau nu la echipa nationala a Romaniei.

"Regele" a lasat sa se inteleaga ca se teme ca, daca va accepta acum functia de selectioner, i se va imputa lui o eventuala ratare a calificarii la Campionatul European din 2012.

"Luni urmeaza sa dau raspunsul final. Problema care se ridica acum e ca actuala campanie e deja la jumatate, iar eu mi-am propus ca nu mai iau o echipa la jumatate de drum. Ramane sa mai discutam.", a spus Hagi dupa intalnirea cu Mircea Sandu.

Gica Hagi si Mircea Sandu s-au intalnit joi la Casa Fotbalului, pentru a discuta despre o eventuala revenire a lui Gica Hagi la carma nationalei Romaniei.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
346

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
369

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
224

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...