Hackerii romani distrug siteurile ziarelor din Italia

Hackerii romani distrug siteurile ziarelor din Italia
Atacurile hackerilor romani asupra presei din afara continua. Grupul autointitulat "Romanian National Security / Securitatea Nationala Romana" a reusit sa sparga, de aceasta data, mai multe site-uri ale unor publicatii din Italia.

Potrivit Romania Libera, este vorba despre RAI, La Stampa si Corriere della Sera.Si de aceasta data, mesajul hackerilor este îndreptat împotriva celor care îi asocieaza pe romani cu persoanele de etnie roma.

De aceasta data, tinta a fost un site detinut de RAI, precum si paginile online tuttoaffari.lastampa.it si citymusiclab.city.corriere.it/eventi/, apartinand La Stampa, respectiv Corriere della Sera.Atacul este similar cu precedentele "lovituri" ale grupului. Astfel, hackerii au postat pe site-urile respective o imagine în care apare o stema în culorile drapelului romanesc, însotita de un mesaj.

Iata ce le transmit hackerii romani italienilor:

"A venit vremea sa ne strangem mana într-un pumn si sa lovim fara mila, de cate ori va fi nevoie, pentru ca voi sa culegeti roadele minciunilor voastre. Promitem ca nu veti mai uita vreodata de Romania si trecutul ei. Noi, urmasii lui Traian si Decebal, nu suntem o natie de tigani! Ne-am pierdut rabdarea si, în numele romanilor de pretutindeni, va avertizam ca, daca nu încetati sa prezentati întregul nostru popor ca unul de tigani, mai multe tricoloruri vor aparea si vor flutura în fata voastra, pana cand neadevarul va fi cunoscut si scuzele cu care ne sunteti datori vor fi cerute".

In josul paginii este notat mesajul "Vulturilor li se întampla sa zboare mai jos decat gainile, dar gainile nu se vor ridica niciodata pana la nori", iar în background se poate auzi Balada lui Ciprian Porumbescu.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Centrul din Botoșani unde oamenii merg să ajute alți oameni își mărește echipa, ce posturi sunt disponibile!

astăzi, 13:40
2

Centrul de Transfuzie Sanguină din Botoșani caută să angajeze doi asistenți medicali generaliști. Pentru unul dintre aceste posturi, candidatul ideal trebuie să aibă vechime de minimum 5 ani, ...

Workshop extraordinar cu Zoltán Veres la Botoșani!

astăzi, 13:20
12

Pe 22 mai, începând cu ora 08:45, BIZZ.CLUB Botoșani, organizează o întâlnire extraordinară la Hotel Rapsodia din Botoșani, dedicată atât membrilor, cât și no...

Botoșănean dispărut în Germania, familia cere ajutorul Poliției din România! (Foto)

astăzi, 13:08
63

Iulian Ciulica este născut în Coțușca, județul Botoșani, figurând cu domiciliul în Crasnaluca.În cursul zilei de astăzi, 20 mai 2024, la nivelul Poliției Brăila a f...