Guvernul Ponta II: PSD are ministerele cu bani, PNL pe cele cu probleme

Guvernul Ponta II: PSD are ministerele cu bani, PNL pe cele cu probleme
PNL ar putea avea viata mai grea decat PSD in Guvern. Liberalii controleaza ministerele cu cele mai mari probleme in prezent. Social-democratii insa vor asigura conducerea ministerelor cu cei mai multi bani.

Ministerul Bugetului va fi condus de un social-democrat. Si tot la PSD este si Ministerul Dezvoltarii, care va fi coordonat de Liviu Dragnea. Cea mai mare parte a investitiilor va fi facuta prin acest minister nou, scrie rtv.net.

Alte ministere cu buget amplu pastorite de reprezentanti ai PSD sunt Ministerul Marilor Lucrari Publice, care va condus de Dan Sova, si Ministerul Fondurilor Europene, unde ministru desemnat este Eugen Teodorovici.

Cei din PNL s-au ales cu problemele. De exemplu, conduc Ministerul Sanatatii si pe cel al Muncii, ambele cu deficit bugetar.

Tot liberalii au preluat si Ministerul Industriei si Comertului, prin Varujan Vosganian, si Ministerul Transporturilor, la care este propus Relu Fenechiu.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - CS Mioveni, astăzi de la ora 20:00

astăzi, 11:12
3

FC Botoșani întâlnește formația CS Mioveni în barajul de menținere/promovare în Superligă.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!FC Botoș...

Ce spune generalul Grecu despre ”aparatul de zbor fără pilot” prăbușit în Botoșani

astăzi, 10:55
39

MapN a anunțat ieri, 16 mai, că este vorba despre ”un aparat de zbor fără pilot” de proveniență civilă. Mai mult, acesta nu avea armament și nici muniție.Asta după ce, î...

Senator Cristian Achiței: Așternerea straturilor asfaltice, finalizată pe întreaga lungime a DN 28B Botoșani-Tg. Frumos (Foto)

astăzi, 10:21
59

Coșmarul de zeci de ani de pe drumul care leagă Botoșaniul de Tg. Frumos a luat sfârșit. Zeci de politicieni au promis vreme de două decenii repararea drumului care ne leagă județul de re...