Guvernul NU le da liber bugetarilor intre Craciun si Revelion!

Guvernul NU le da liber bugetarilor intre Craciun si Revelion!

 

Deși a circulat informația că Guvernul ar pregăti o hotărâre pentru a da liber bugetarilor în perioada dintre Crăciun și Revelion, ministrul muncii a negat, în mod public, această informație.

Concret, Lia Olguța Vasilescu a scris astăzi pe contul său de Facebook că 27, 28 și 29 decembrie 2017 nu vor fi zile libere pentru angajații de la stat.

„27, 28, 29 decembrie NU vor fi zile libere! Ministerul Muncii și Justiției Sociale nu a elaborat vreo hotărâre de Guvern în acest sens și nici nu intenționează sa o facă. Aceste zile sunt foarte importante pentru ordonatorii de credite care trebuie să închidă anul bugetar și este necesar ca Trezoreria să lucreze”, a declarat ministrul muncii.

Salariații de la stat și cei din sectorul privat vor primi liber în prima și în a doua zi de Crăciun, adică pe 25 și 26 decembrie 2017. Apoi, aceștia vor mai sta acasă în primele două zile din 2018. Zilele de 27, 28 și 29 decembrie 2017 vor fi lucrătoare.

Sursa: Avocatnet.ro

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii de frontieră continuă să curățe Prutul de plase monofilament interzise de lege!

astăzi, 11:35

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu a...

Doliu în Educația botoșăneană: ”Cuvintele sunt de prisos acum, în fața unei astfel de vești…” (Foto)

astăzi, 10:35
740

Cu profundă tristețe, colectivul Grădiniţei cu Program Prelungit ”Şotron” din Botoşani anunță dispariția unei colege. Educatoarea Gica Stanciu s-a stins din viață după o carier...

Lecția de viață a afaceriștilor cu magazin în Botoșani: ”Frații noștri mai mici s-au sacrificat pentru ca noi să putem face o facultate!”

astăzi, 10:11
155

Firma Dedeman a fost ridicată de doi frați, Dragoș și Adrian Pavăl, născuți într-un sătuc din județul Suceava. Dragoș, cel mai mare dintre frați, a fost îndemnat să meargă la ...