Guvernul la Iasi! - Boc va vorbi cu sindicalistii, "daca vom gasi putin timp"

Guvernul la Iasi! - Boc va vorbi cu sindicalistii, "daca vom gasi putin timp"

 EMIL BOC  

Membrii cabinetului Boc au ajuns la Iasi marti seara, aeronava speciala aterizand la ora 22.30. Delegatia este cazata la cele trei hoteluri din centrul orasului: Traian, Astoria si Unirea.

Emil Boc si ministrii Cabinetului au fost asteptati la Aeroport de Gheorghe Flutur, presedintele CJ Suceava, si Constantin Simirad, seful CJ Iasi, oficialii plecand foarte repede spre oras, cu microbuzele puse la dispozitie, flancati de masini de la politie.

Referitor la protestele anuntate la Iasi, la care participa peste 1.000 de sindicalisti din invatamant, printre care si 40 din Botosani, prim-ministrul Boc spune ca va discuta revendicarile acestora, "daca vom gasi putin timp".

"Incercam sa discutam si sa gasim cele mai bune solutii, in limitele bugetare. Voi discuta cu o delegatie a lor daca vom gasi putin timp intre evenimentele pe care le avem si daca mi se va solicita", a declarat premierul Boc.

La Iasi se deplaseaza, in vederea participarii la sedinta de Guvern care incepe la ora 15.00, si o delegatie de la Botosani, formata din prefectul Cristian Roman, Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani, si Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani.  
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii încep ultimul modul de cursuri miercuri, 8 mai. Calendarul Evaluărilor Naționale, Bacalaureatului și admiterii la liceu

astăzi, 16:40
5

Cursurile din modulul 5 de școală încep în mijlocul săptămânii, miercuri, 8 mai, și durează până pe 21 iunie 2024. Modulul 5 este cel în care au loc Evaluările Na...

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, Copălău și Prăjeni!

astăzi, 15:45
248

Meteorologii au actualizat prognoza și au emis o avertizare nowcasting tip cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, ...

Localitățile Vorona și Tudora intră până la ora 16.00 sub Cod galben de instabilitate atmosferică!

astăzi, 15:19
168

Până la ora 16:00, localitățile Vorona și Tudora se vor afla sub o atenționare meteorologică tip cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată.Se anunță averse care v...