Guvernul aterizeaza la Iasi! - 700 de persoane vor protesta in timpul intrunirii ministrilor

Guvernul aterizeaza la Iasi! - 700 de persoane vor protesta in timpul intrunirii ministrilor
Marti seara, la Iasi se intruneste Guvernul Romaniei, miercuri fiind programata o sedinta la care participa toti ministrii cabinetului Boc. Este vorba despre o intalnire regionala in cadrul careia se vor dezbate probleme ce tin de aplicarea in teritoriu a programului de guvernare.

Lucrarile Guvernului incep miercuri dimineata, cand sunt programate intalniri cu oficiali ieseni, dar si cu reprezentanti ai autoritatilor judetene din Moldova.

Programul de miercuri va continua la Sala Senat a Universitatii "Al.I. Cuza", unde incepand cu ora 15.00 va debuta sedinta de guvern.

Tot miercuri, la Iasi se anunta o zi plina de proteste. Peste 700 cadre didactice vor protesta miercuri, printr-un mars, nemultumite de salariile mici pe care le-au primit in ultimele luni. In aceeasi zi vor iesi in strada si studentii.

Liderul democrat-liberal a apreciat initiativa Guvernului Romaniei, de a organiza sedinta de Guvern in teritoriu, alegand capitalele istorice ale Romaniei.

"Pe langa faptul ca este un lucru inedit, incepe cu Moldova, care este clar cea mai saraca, nu numai din tara, ci si din Uniunea Europeana. In acest sens noi am pregatit un set de probleme pe care le vom inainta Guvernului in cursul zilei de luni, la Iasi", a adaugat Flutur.
 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
24

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
35

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
237

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...