Guvernul actual va fi sustinut chiar si de parlamentarii PSD si PNL, crede senatorul Campanu!

Guvernul actual va fi sustinut chiar si de parlamentarii PSD si PNL, crede senatorul Campanu!
Se vor abţine de la votul moţiunii, însă sunt convinşi că aceasta nu va trece, întrucât împotriva ei vor vota chiar şi parlamentari PSD şi PNL! Aceasta este părerea exprimată la Suceava de senatorul botoşănean Liviu Câmpanu, fost membru PNL, care a fost desemnat să coordoneze înfiinţarea structurilor UNPR din nordul ţării.

Câmpanu, aflat la Suceava în urmă cu două zile, pentru a înfiinţa filiala UNPR din judeţul vecin, a spus că până la finele anului UNPR va fi a doua forţă politică atât la nivel naţional cât şi la nivel judeţean.

Cu acelaşi prilej, senatorul Câmpanu a declarat că UNPR se va abţine cel mai probabil la votul pentru moţiunea de cenzură împotriva guvernului pe care o va depune PSD. Senatorul este convins, însă, că moţiunea nu va trece şi că împotriva ei vor vota chiar şi parlamentari PSD şi PNL, pentru că, spune senatorul botoşănean, sunt parlamentari legaţi financiar de actuala guvernare, care au firme ce se află în relaţii contractuale cu statul şi care nu-şi permit să piardă bani în situaţie de criză.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

astăzi, 08:45
22

Ediția a XIII-a a Premiilor Radar de Media, sub genericul „Valori Contemporane”, va avea loc la Sala Luceafărul din bucurești, pe 11 iulie 2024.Printre nominalizații la categoria P...

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
126

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
162

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...