Gura lui Ponta adevăr grăieşte: "Am câştigat şi la Cluj. De când nu am mai câştigat noi la Cluj, dinainte de 89?"

Ponta vrea să coloreze România în roşu în 2016!  Liderul PSD le-a trasat ca ţintă colegilor din partid să câştige toate judeţele din ţară la alegerile locale şi parlamentare din 2016, Ponta lăudând rezultatele obţinute la alegerile europarlamentare.
 
Victor Ponta a prezentat în cadrul Comitetului Executiv al PSD harta judeţelor în care social-democraţii s-au clasat pe primul loc, anunţând că în 2016 îşi doreşte să recâştige şi judeţele pe care nu le-au câştigat acum, principalul vizat fiind judeţul Călăraşi. Ponta a glumit cu Ioan Rus întrebându-l de când nu s-a mai câştigat în judeţ, iar replica lui Rus a fost că dinainte de 1989, când era domnul Iliescu deputat, relateaza gandul.info.

Ponta anunţa rezultatele de la europarlamentare când în sală a intrat şi preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, care a întârziat la şedinţă. Preşedintele PSD i-a spus glumind că s-au obţinut rezultate mai bune decât în anii 90.

Liderul social-democrat a mai lăudat conducerile din Dolj, Botoşani, Suceava şi Neamţ pentru rezultatele obţinute la alegerile europarlamentare. Prima filială lăudată a fost cea din Constanţa, chiar dacă aceasta a obţinut un scor sub media pe ţară a partidului.

Ponta a ţinut să le spună colegilor de partid că şi judeţele de pe hartă care au culoare verde sunt câştigate de UDMR, dar primul partid românesc este PSD.

"Am câştigat şi la Cluj. De când nu am mai câştigat noi la Cluj, dinainte de 89?", l-a întrebat Ponta pe Ioan Rus. Răspunsul acestuia a fost cu bătaie la Ion Iliescu: "dinainte de 1989 de când Iliescu era deputat".

Preşedintele PSD le-a stabilit ca ţintă pentru 2016 colegilor de partid să câştige toate judeţele, cu excepţia celor în care populaţia majoritară este maghiară.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Rapid, astăzi de la ora 18:15

astăzi, 12:38

FC Botoșani primește astăzi vizita celor de la Rapid în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! FC Botoşani are a doua cea mai slabă defens...

O avarie produsă de un antreprenor local lasă fără apă trei sate din apropierea orașului Botoșani!

astăzi, 12:30

Nova Apaserv Botoșani informează că, în cursul zilei de vineri, 4 octombrie 2024, a avut loc o avarie la conducta de aducțiune apă potabilă, din PEHD cu diametrul de 140 mm, iar pân...

Botoșănenii, invitați la sărbătoarea de 10 ani a Clubului Toastmasters!

astăzi, 11:40

Cu această ocazie, structura dedicată dezvoltării personale și susținerii tuturor celor care vor să lupte cu emoțiile vorbitului în public organizează o ședință festivă. Eveniment...