Grozavu vrea in retur cel putin 19 puncte: "Este obiectivul meu". Vezi ce spune despre jocul cu Corona!

FC Botosani va intalni sambata, de la ora 15:30, pe teren propriu, pe Corona Brasov, intr-un meci din cadrul etapei a 26-a a Ligii 1.

Tehnicianul botosanenilor, Leo Grozavu, spune ca partida este una importanta, avand in vedere ca la final si-ar indeplini obiectivul intr-o proportie mare.

"Este un joc important, tinand cont de faptul ca suntem aproape de indeplinirea unui obiectiv, cu cat mai repede, cu atat mai bine. Va fi o etapa destul de interesanta. Eu sper ca la finalul ei sa ne bucuram de victoria noastra.", a declarat Leo Grozavu.

Corona Brasov nu si-a depus actele pentru licentiere, fiind astfel prima echipa care va evolua in sezonul urmator in Liga a II-a.

"Nu ne intereseaza pe noi asta, fiecare cu treburile lui. Stiam de mult timp ca cei de la Corona nu-si fac mari sperante pentru la anul, in prima liga. Joaca fara presiune. I-am urmarit, iar pe teren propriu sunt greu de ucis, iar in deplasare si-au vandut scump pielea. Baietii sunt pregatiti sa faca un joc bun.", a mai precizat Grozavu.

Antrenorul botosanenilor vrea sa obtina cel putin 19 puncte in retur, atatea cate a obtinut fostul tehnician, Cristi Popovici.

"Obiectivul meu este sa fac cel putin atatea puncte ca in turul campionatul. Sper sa facem 40 de puncte, pentru ca au fost ani in care nu te salvai nici cu 36 de puncte. Nu inseamna ca daca vom castiga sambata, campionatul este incheiat si vom intra in vacanta. Sunt jocuri de prima liga si nu ne este indiferent locul pe care-l vom obtine pentru ca bugetul depinde foarte mult de lucrul acesta.", a incheiat Leo Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zeci de persoane din Botoșani au raportat la ANAF venituri din meditații!

astăzi, 19:51

Valoarea netă cumulatăa acestora se ridică la peste 169 de milioane de lei, potrivit edupedu.ro. Conform datelor transmise de ANAF, cele mari venituri nete din meditații, declarate de profesori, a...

Botoșăneni pasionați de șah, câștigători în competiția „Cupa Botoșani” la șah rapid!

astăzi, 18:45

În cadrul Open A, turneu omologat de Federația Română de Șah și FIDE (Federația Internațională de Șah), au concurat 71 de jucători, legitimați la 23 de cluburi din 9 județe. Com...

Miniconcert de muzică tradițională rromă, susținut de deținuți ai Penitenciarului Botoșani!

astăzi, 17:45

Acest proiect îndrăzneț a urmărit facilitarea procesului la reintegrare și la valorizare a talentelor celor care, cu dedicare față de tradiții și muzică specifică etniei lor, au c&acir...