Grotesc! Distracție de week-end la Botoșani: cea mai mare paradă funerară din România!

Grotesc! Distracție de week-end la Botoșani: cea mai mare paradă funerară din România!

Nu am reușit ca în 30 de ani de ani să scăpăm de sărăcie, nu avem fabrici și nici uzine, drumurile ne sunt mai rele ca în urmă cu un secol în celelalte state ale Uniunii Europene, mergem la WC în fundul curții, jumătate din populația județului a părăsit România, am pus o cruce imensă la intrare ca să arătăm tuturor că este un oraș condamnat la pierzanie, iar mâine vom avea parte de cel mai funebru moment din istoria municipiului: cea mai mare paradă funerară din România!

Nu este o glumă sau un pamflet, este o altă față dar urâtă a realității, una pe care nu vrem să o vedem și de care nu ne pasă, chiar dacă spectacolul morții înșirat pe toate străzile va avea loc mâine, duminică, 9 februarie, la orele amiezii, în municipiul Botoşani.

În timp ce multe orașe din România, cum ar fi Aradul sau Oradea, au interzis publicitatea pe străzi a serviciilor de pompe funebre, la parada de la Botoșani vor participa nu mai puțin de 15 – 16 maşini funerare!

Dacă doriți să vedeți cum vă stă lângă o mașină mortuară și să va faceți poze, puteți ieși cu familia și copii, pentru că acum este momentul.

Maşinile vor pleca din Griviţa, şi vor urma un traseu care va include Calea Naţională, Sucevei, Primăverii, capătul traseului 102, strada Onicescu, Bulevardul Eminescu, Colegiul „AT Laurian”, strada Nicolae Iorga, Complexul Orhideea, Calea Naţională și Griviţa.

Organizatorii doresc de fapt să își promoveze serviciile și au găsit la Botoșani cel mai bun loc pentru această acțiune! 

Fără discuție, probabil că există și o frumusețe culturală a grotescului pe care o vom vedea pe străzile municipiului Botoșani, dar atunci când lucrurile urâte sunt prezentate ca fiind frumoase, când legile proaste sunt prezentate ca fiind un mare succes politic, când valorile ne sunt inversate, iar grotescul, în esență, ne este prezentat, într-un final, ca un lucru frumos, natural și absolut firesc, atunci poate ar trebui să știm cu toții că ne aflăm în perioada de declin a unei civilizații!

Ne mai rămâne doar să închidem târgurile de nunți și haine pentru doamne și pentru bebeluși și să facem un mare târg al hainelor de înmormântare, pantofilor de carton, crucilor luxoase, a bastistelor, colacilor și colivei. Pentru că în lipsa oricăror valori minime în societate, Grotescul ne dă voie să facem chiar și acest lucru….