Groază la o vulcanizare din Botoșani, după ce un șofer s-a apucat să umfle singur roata de la mașină. „I-am spus să se oprească"

Bărbatul a ajuns la spital cu un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță din Botoșani.

Groază la o vulcanizare din Botoșani, după ce un șofer s-a apucat să umfle singur roata de la mașină. „I-am spus să se oprească"

   Foto: Captură Observatornews.ro

Explozie într-o vulcanizare din Botoşani. Un bărbat în vârstă de 41 de ani a ajuns la spital, după ce roata unui autoturism a explodat în timp ce o umfla, fără să îl aştepte pe angajatul service-ului.

Cu doar câteva zile în urmă, tot în Botoşani, un muncitor a rămas fără picioare, după ce roata unui autocamion a explodat în timp ce o schimba.

Bărbatul de 41 de ani a mers la vulcanizarea de la marginea oraşului împreună cu o prietenă.  La un moment dat, angajatul service-ului s-a îndepărtat către un alt şofer, moment în care clientul a încercat să umfle singur roata.

Anvelopa i-a explodat în faţă. Martorii au privit îngroziţi scena

Presiunea a fost însă atât de puternică încât anvelopa i-a explodat în faţă.

El a pus mâna pe pistol şi s-a apucat el de umflat. Eu i-am spus să se oprească. Când traversam strada i-am spus, măi, nu umfla tu”, a declarat angajatul service-ului, potrivit observatornews.ro.

Martorii au privit îngroziţi întreaga scenă şi i-au sărit în ajutor. Un echipaj de la ambulanţă a ajuns la faţa locului şi i-a acordat bărbatului primele îngrijiri. A fost apoi transportat la spital.

Acesta este stabil din punct de vedere hemodinamic. A fost adus în serviciul de urgenţă pentru investigaţii clinice şi paraclinice de specialitate. Este în curs de investigaţii şi vom stabili, în funcţie de acestea, protocolul terapeutic care trebuie să fie respectat”, a declarat și Ramona Guraliuc, medic șef UPU Botoșani.

Polițiști refac filmul accidentului

Poliţiştii au deschis o anchetă, au adunat probe şi vor reface pas cu pas filmul accidentului.

Poliţiştii au demarat cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs fapta”, a completat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

În urmă cu 10 zile, un incident similar a avut loc într-o altă vulcanizare, tot din Botoşani. Un bărbat de 36 de ani a rămas fără picioare, după ce roata camionului pe care o schimba a explodat. Un alt bărbat a fost şi el rănit şi a ajuns la spital.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean agresiv cu propria mamă, reținut de polițiști pentru încălcarea ordinului de protecție!

Wednesday, 18 September 2024

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în cursul zilei de marți, 17 septembrie a.c., a încălcat obligațiile impuse prin ordinul de protecție emis de o ...

Produse susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de polițiști în Botoșani și alte două localități!

Wednesday, 18 September 2024

Imobilele aparțineau unor persoane din Botoșani, Dorohoi și Șendriceni, bănuite de comiterea infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau simil...

Spectacolul „Piese de rezistență” se joacă în acest sfârșit de săptămână la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani

Wednesday, 18 September 2024

Regia artistică: Andrei Măjeri Scenografia: Șteff Chelaru Coregrafia: Victoria Bucun Sound design: Adrian Piciorea Video design: Andrei Cozlac Corepetitor: Incze Katalin Asistent ...