Grigore Vieru va fi transferat la Spitalul de Urgenta Floreasca!

Grigore Vieru va fi transferat la Spitalul de Urgenta Floreasca!

Grigore Vieru

Un avion militar cu un echipaj SMURD va pleca la Chisinau, unde este internat Grigore Vieru, pentru a-l transporta pe acesta la Spitalul de Urgenta Floreasca, imediat ce autoritatile din Moldova vor aproba locul unde se va face transferul pacientului, a declarat, pentru NewsIn, dr. Raed Arafat.

"Avem toate aprobarile necesare de la Ministerul de Externe, Ministerul Sanatatii si de la primul ministru, iar in momentul in care primim aprobarea din Republica Moldova, vom pleca. Am cerut un avion militar pentru ca va fi zbor de noapte, starea lui Grigore Vieru este foarte grava, are numeroase politraumatisme si vrem sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a-i salva viata", a spus subsecretarul de stat in Ministerul Sanatatii, dr. Raed Arafat.

"Grigore Vieru se afla in stare de coma profunda", a declarat directorul Spitalului de Urgenta din Chisinau, doctorul Gheorghe Ciobanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

astăzi, 19:15
13

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...

Detectoare de fum, monoxid de carbon și gaze, instalate de pompierii SVSU Cristești în locuințele bătrânilor bolnavi și singuri din localitate! (foto, video)

astăzi, 18:23
35

Elena are 78 de ani și locuiește singură de mult timp într-o casă de la marginea localității Cristești. Copiii sunt plecați în lumea largă, spune femeia, resemnată.Pentr...

Blocada polițiștilor și jandarmilor în Botoșani și localități s-a lăsat cu sancțiuni: 14 șoferi au rămas fără permis în ultimele 24 de ore!

astăzi, 17:24
76

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 5 acțiuni punctuale în orașele Dorohoi, Săveni, Flămânzi, Darabani și Botoșani în cadrul planului BLOCADA, a...