Grecii scot la lumina un episod macabru din fotbalul romanesc

Grecii scot la lumina un episod macabru din fotbalul romanesc
Moartea in conditii suspecte a varului lui Victor Piturca i-a socat pe jurnalistii greci, care au decis sa investigheze cazul.    

Grecii de la publicatia Sportdog au scos la lumina un episod aproape necunocut, petrecut in 1978, cand varul lui Victor Piturca, Florin, a murit dupa un meci de fotbal, relateaza ziare.com.    

Legitimat la Drobeta Turnu Severin, Florin Piturca a acuzat dureri dupa un meci cu Metalul Bucuresti, in care a si marcat un gol. Ajuns acasa, el a decedat la doar zece minute in faa sotiei.  

 "Cand familia sa a cerut rezultatele autopsiei, cei de la spital le-au spus sa revina peste sase luni. Cand s-au intors, cei de la spital au transmis ca au venit prea tarziu", a scris sursa citata.  

La pauza meciului, jucatorii au primit cate un ceai in care se aflau mai multe medicamente, sustin membrii familiei Piturca pentru sursa citata.    

"In era neagra a fotbalului romanesc, fotbalistii erau precum porcii de Guineea, niste cobai", mai scriu grecii.  

 Totodata, sursa citata aminteste si de cazul mortii lui Catalin Hildan in timpul unui meci de la Oltenita.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Locuitorii din Roșiori rămân astăzi fără apă până la ora 21:00!

astăzi, 15:14
17

Din cauza a două avarii depistate în dimineața zilei de 18 mai 2024 pe conducta din oțel, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a sistat furnizarea apei către utilizatorii din localitatea Roșior...

Concursul „Prietenii pompierilor” și-a desemnat câștigătorii! (Foto)

astăzi, 14:34
52

Concursul „Prietenii Pompierilor” este destinat elevilor din învățământul gimnazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și ap...

Doliu la Școala „Mihai Eminescu Ipotești: o profesoară dedicată Educației a trecut la cele veșnice!

astăzi, 13:35
252

Maricica Hluscu și-a dedicat mai bine de jumătate din viață Educației, în calitate de profesor și secretară a Școlii „Mihai Eminescu” Ipotești. Astăzi a fost înmorm&a...