Grav accident produs de un botosanean care a adormit la volan!

Grav accident produs de un botosanean care a adormit la volan!
Trei persoane au fost ranite grav dupa ce masina in care se aflau, condusa de un botosanean de 23 de ani, s-a izbit de un cap de pod. Din primele informatii, se pare ca soferul a adormit la volan.

Un grav accident de circulaţie, soldat cu trei victime, a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 0.45, pe DN 17, pe raza comunei Tiha Bârgăului din judetul Bistrita Nasaud, informeaza Mesagerul.ro.

Toate victimele se aflau într-un autoturism Volkswagen, condus de un bărbat din municipiul Dorohoi, judeţul Botoşani, Ştefan M., în vârstă de 23 de ani.

 

La locul accidentului au ajuns un echipaj de prim-ajutor şi o o autospecială de descarcerare ale SMURD Prundu Bârgăului, două ambulanţe ale SAJ şi două echipaje de poliţie.

Din cercetarea la faţa locului a reieşit că pe fondul oboselii, şoferul ar fi adormit la volan, pierzând controlul asupra direcţiei de mers. A intrat pe contrasens şi s-a izbit de un cap de pod din beton, după care s-a răsturnat pe partea stângă a drumului.

În urma impactului, şoferul, precum şi două femei, pasagere în autoturism, au suferit leziuni, tustrei fiind transportaţi la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean în stare gravă.

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza leziunilor suferite, dar i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Evenimentul este cercetat de poliţiştii Serviciului Rutier Bistriţa-Năsăud.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
36

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
77

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
59

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...