Grav accident la Zaicesti! - FOTO

Grav accident la Zaicesti! - FOTO
Doua persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs la iesirea din Zaicesti!

Un autoturism Mercedes, inmatriculat in Botosani, se deplasa dinspre Botosani catre Iasi. Dupa localitatea Zaicesti, conducatorul auto, Mihai L., in varsta de 39 de ani,  a pierdut controlul asupra volanului, a izbit un cap de pod, dupa care a intrat intr-un pom, intr-un final ajungand pe camp.

In autoturism se aflau soferul si un copil, ambii fiind transportati cu doua ambulante la spital. Din primele informatii, soferul ar fi sub influenta bauturilor alcoolice.

Barbatul a refuzat sa sufle in etilotest, urmand a i se recolta probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Copilul in varsta de 12 ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral si a fost transportat la Spitalul de Copii, fiind foarte speriat, iar soferul a suferit de asemenea mai multe leziuni.







Masina este puternic avariata, componente ale acesteia fiind imprastiate pe o raza de cativa metri.  









UPDATE

Medicii au reusit in cele din urma sa ii recolteze soferului probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. Initial barbatul s-a impotrivit, devenind recalcitrant, vrand chiar sa plece, insa oamenii legii si medicii l-au calmat.

Copilul a povestit ca a incercat sa il impiedice pe tatal sau sa se urce in masina, dat fiind ca se afla in stare avansata de ebrietate si i-ar fi ascuns si cheile de la masina.

Barbatul insa le-a gasit si l-a urcat pe copil in masina, pe scaunul din dreapta fata, pornind la drum, catre Copalau.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Județul Botoșani se află sub atenționare de Cod Galben. Sfaturile pompierilor!

astăzi, 10:06
205

Astăzi, începând cu ora 10.00 și până la ora 23.00, meteorologii anunță instabilitate atmosferică temporar accentuată.În intervalul menționat, vor fi perioade cu in...

Comuna din Botoșani care își cinstește valorile: Distincții pentru sportivi și artiști, un mare campion a devenit Cetățean de Onoare! (Foto)

astăzi, 09:44
173

La inițiativa primarului Marian Luchian, Consiliul Local și Primăria Hlipiceni au acordat Titlul de Cetățean de Onoare lui Romeo Gontineac, fost jucător profesionist de rugby, de trei ori campio...

Concedierile silenţioase din business: Județul Botoșani, pe lista cu ”cele mai lovite industrii”!

astăzi, 09:17
94

O analiză a Ziarului Financiar, pe baza răspunsurilor primite de la inspectoratele teritoriale de muncă din 19 judeţe, printre care și Botoșani, arată că fenomenul concedierilor colective s-a ...