Grav accident la Copălău! Un camion s-a răsturnat după ce a pătruns pe contrasens! FOTO, VIDEO
ACCIDENT!

Grav accident la Copălău! Un camion s-a răsturnat după ce a pătruns pe contrasens! FOTO, VIDEO
Un nou accident rutier s-a produs pe drumul european Botoșani-Iași, la ieșirea din localitatea Copălău. Șoferul unui camion a ajuns, marți seara, cu mastodontul în pădure, după ce a pierdut controlul volanului.

Camionul, înmatriculat în Tulcea, era încărcat cu floarea soarelui și se deplasa dinspre Botoșani către Iași. În localitatea Cotu, într-o pantă, șoferul, în vârstă de 43 de ani,  a pierdut controlul volanului, din câte se pare din cauza unei defecțiuni, a pătruns pe contrasens și s-a răsturnat pe partea stângă a drumului, în pădure, rupând și câțiva copaci. Doar o minune a făcut să scape cu viață, mai multe crengi groase intrând prin parbriz.



Bărbatul a reușit să iasă din mașină, ajutat de colegii să, fiind mai multe camioane care se deplasau în coloană spre portul din Constanta. Victima a fost preluată de echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă care i-a acordat îngrijiri medicale la fața locului. Soferul a refuzat sa fie transportat la spital.

Pompierii au intervenit și pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu, pe șosea și în jurul camionului fiind scurgeri de carburanți.

În zona în care a avut loc accidentul circulația se desfășoară cu dificultate, pe un singur sens. Marfa din camion s-a împrăștiat pe șosea și în pădure.

"La locul accidentului am găsit pe partea stângă a sensului de mers un autotren răsturnat. Din accident a rezultat o victimă, respectiv conducătorul auto care a ieșit ajutat de ceilalți colegi cu care se deplasa în coloană. Din spusele colegilor se pare că autotrenul ar fi avut o defecțiune la sistemul de rulare, fapt care ar fi condus la producerea accidentului. Victima a fost predată echipajului de Terapie Intensivă Mobilă. Pentru înlăturarea celorlalte pericole încercăm să dirijăm combustibilul scurs din rezervor pentru a nu produce alte pagube, în special mediului, exitând o cantitate mare de motorină care se scurge din rezervor", a declarat Narcis Jachel, din cadrul ISU Botoșani. 









 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

astăzi, 22:34
194

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
375

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
518

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...