Grav accident la Braesti! Soferul nu avea permis- FOTO

Grav accident la Braesti! Soferul nu avea permis- FOTO
Doi tineri, in varsta de 22 de ani, din localitatea Braesti, au fost grav raniti, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de un cap de pod. Accidentul s-a produs duminica seara, in jurul orei 21.30.







Ionut  Ailenei se deplasa la volanul unui autoturism Dacia Papuc, dinspre Braesti catre Poiana, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra volanului, a intrat pe contrasens si s-a izbit intr-un cap de pod. In masina cu acesta se afla si prietenul sau, Constantin Florin, in varsta de 22 de ani.







Impactul a fost atat de puternic incat capatul din beton al podului a fost smuls, cei doi barbati ramanand captivi intre fiarele masinii.

"Am auzit o bubuitura atat de puternica de am crezut ca a cazut casa. Am iesit repede afara si am vazut masina izbita in pod. M-am dus repede la masina, dar nu am putut sa scot pe nimeni, si am sunat de urgenta la 112", a spus un localnic.





Prietenii celor doua victime au spus ca soferul isi cumparase masina cu doar o saptamana in urma.

20 de minute s-au chinuit pompierii de la Descarcerare sa ii scoata pe cei doi tineri din masina.

"Detasamentul de Pompieri Dorohoi a intervenit cu un echipaj pentru descarcerarea a doua persoane. Interventia a fost dificila datorita pozitiei in care a ajuns masina dupa impact si a pozitionarii celor doua victime, pasagerul fiind asezat peste conducatorul autor, iar conducatorul auto era prins intre volan si scaunul autoturismului", a declarat Sorin Tureatca, sef garda de interventie Detasamentul de Pompieri Dorohoi.

Cele doua victime au fost transportate la spital cu o Ambulanta si o masina SMURD, acestea suferind multiple traumatisme, starea lor fiind grava.

Politistii au deschis o ancheta pentru a afla cauza producerii acestui accident.


Datorită stării psiho-fizice în care se afla, conducătorul auto nu a putut fi  testat alcoolscopic, însă, întrucât prezenta halenă alcoolică, tânărului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Faţă de Ailenei Ionut se continuă cercetarile sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi vătămare corporală din culpă.



 

 

 


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
107

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
137

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
213

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...