Grav accident de circulaţie între Darabani şi Păltiniş - FOTO

Grav accident de circulaţie între Darabani şi Păltiniş - FOTO
Cinci persoane au fost rănite, dintre care două grav, în urma unui accident ce s-a produs, luni după-amiază, pe drumul naţional dintre Darabani şi Păltiniş.

Un autoturism Rover, condus de Alexandru Buhăianu, de 26 de ani, din localitatea Bajura, a pătruns pe contrasens, din cauza vitezei excesive şi a intrat într-o autoutilitară, condusă de Dan Nagâţ, de 40 de ani, din Darabani, după care a părăsit partea carosabilă şi a ajuns într-un şant de pe marginea drumului.

În urma accidentului, cinci persoane, trei din Rover, şi două din autoutilitară, au fost rănite, la faţa locului fiind solicitat şi un echipaj de descarcerare de la Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.



În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul şoferului Rover-ului.

Iniţial, acesta a spus că nu el era la volanul autoturismului, în maşină fiind şi alte persoane, dar în urma cercetărilor făcute de poliţişti s-a stabilit că tânărul de 23 de ani conducea Rover-ul.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

Vezi mai multe imagini de la accident AICI!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
251

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
227

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...