Gradatii de merit in invatamant: Se modifica grilele, metodologia ramane neschimbata!

Gradatii de merit in invatamant: Se modifica grilele, metodologia ramane neschimbata!
În acest an nu vor fi modificări în ceea ce privește metodologia de acordare a gradațiilor de merit cadrelor didactice, însă vor exista modificări în ceea ce privește grilele, susține Mihaela Huncă, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean.

Un accent mai mare la acordarea punctajelor se va pune pe rezultatele obținute de profesori în activitatea cu elevii, și nu pe volumul dosarului.

"S-au făcut dezbateri și propuneri la întâlnirile pe care le-am avut la nivel de Minister. Una dintre propuneri era să fie evaluat pe proiectele pe care cadrul didactic le realizează, dar din dezbaterile pe care le-am făcut la nivel de județ și care s-au făcut și la nivel de țară, s-a propus să nu existe schimbări ale actualei metodologii în acest sens, ci doar a grilelor", a spus Huncă.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Andone, înaintea meciului cu Mioveni: ”Trebuie să rămânem în Liga 1, indiferent de rezultat, indiferent de evoluție! Nu mă interesează!”

astăzi, 09:37
13

Va întâlni astăzi pe CS Mioveni în dublă manșă, iar turul va avea loc astăzi, de la ora 20:00, sperând și la un public numeros, care să împingă jucătorii de la s...

Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

astăzi, 08:45
81

Ediția a XIII-a a Premiilor Radar de Media, sub genericul „Valori Contemporane”, va avea loc la Sala Luceafărul din bucurești, pe 11 iulie 2024.Printre nominalizații la categoria P...

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
203

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...