Goran Bregovic, concert în ploaie în faţa botoşănenilor-FOTO

    Câteva sute de botoşăneni au înfruntat frigul şi ploaia şi au asistat la concertul susţinut de renumitul artist sârb Goran Bregovic, care a urcat pe scenă alături de Wedding and Funeral Orchestra.

 Spectacolul a început cu o oră mai târziu decât s-a anunţat iniţial, din cauza ploii care a udat inclusiv scena fiind nevoie de câteva pregătiri pentru ca muzicienii să poată evolua.

Încă de la primele melodii, o parte dintre cei prezenţi în public au început să danseze şi să fredoneze alături de artişti, melodiile interpretate de aceştia fiind pe placul spectatorilor.  

 La un moment dat, Goran Bregovic a spus că regretă că vremea nu este bună.

Concertul lui Goran Bregovic a fost urmărit şi de preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu şi soţia sa, deputatul Roxana Anuşca Ţurcanu.

La un moment dat, Ţurcanu a urcat pe scenă şi s-a uitat în public, pentru a vedea câţi cetăţeni au venit la spectacol.

 Goran Bregovic este unul dintre artiştii cei mai cunoscuţi ai Balcanilor.

Artistul are o carieră de 45 de ani în care cucerit cu muzica sa inimile iubitorilor culturii din această zonă şi a adus în atenţia lumii întregi frumuseţea artei şi tradiţiilor acesteia










 

 






 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de nenorocire: Mașină răsturnată pe cupolă, șoferul a scăpat ca prin minune! (Foto)

Thursday, 3 October 2024

Accidentul a avut loc pe raza localității Dângeni. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, cu o autospecială de stingere și modul de desc...

Activități preventive în sistem integrat, desfășurate de specialiștii de la Antidrog cu elevii Colegiului Economic „Octav Onicescu” Botoșani! (foto)

Thursday, 3 October 2024

Cei 120 de elevi participanți la activități au discutat împreună cu specialiștii antidrog și polițiștii despre planurile lor de viitor și despre modalitățile în care aceste obie...

Dramaturgi de toate vârstele, așteptați să participe la Festivalul-Concurs de Creație și Interpretare a Piesei de Teatru într-un Act „Mihail Sorbul”!

Thursday, 3 October 2024

Desfășurat o dată la doi ani, festivalul își propune prin ambele secțiuni – creație și interpretare - descoperirea și promovarea talentelor dramaturgice în rândul amato...