Google a concediat un angajat care a accesat datele private ale unor adolescenti

Google a concediat un angajat care a accesat datele private ale unor adolescenti
Angajatul Google a accesat informatii personale, inclusiv apelurile prin Google Voice, liste de contacte de pe Gmail si transcripturi de pe Google Chat.

David Barksdale, un informatician de 27 de ani care lucra pentru Google, a fost concediat de companie cand a fost prins ca se uita in datele private ale unor adolescenti.

Acesta a fost prins accesand informatii despre patru adolescenti cu care s-ar fi imprietenit la o conferinta despre tehnologie, potrivit Techtree.

Barksdale a accesat informatii personale despre ei, inclusiv apelurile prin Google Voice, liste de contacte de pe Gmail, si transcripturi de pe Google Chat. Cand unul dintre adolescenti a incercat sa rupa contactul cu el, Barksdale i-a spart contul si s-a deblocat din lista de prieteni de pe contul acestuia de Gtalk.

Google l-a concediat imediat pe angajat, spunand ca a incalcat "regulamentul intern strict" al companiei si a precizat ca lucreaza la dezvoltarea unor masuri suplimentare de securitate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean băgat în închisoare pentru o infracțiune săvârșită în urmă cu patru ani!

astăzi, 13:20
68

În cursul zilei de vineri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au identificat un bărbat de 40 de ani, din orașul Ștefănești, pe numele căruia era emis un mandat de ex...

Mesajul prefectului Sorin Cornilă cu ocazia Sărbătorilor Pascale!

astăzi, 12:22
34

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a transmis un mesaj pentru botoșăneni cu ocazia Sărbătorilor Pascale.Redăm mai jos mesajul integral: „Dragi botoșăneni,...

Lumina Sfântă, miracol al ortodoxismului, va fi adusă sâmbătă seară de la Ierusalim şi distribuită tuturor parohiilor!

astăzi, 12:06
60

Lumina Sfântă, simbol al Învierii lui Iisus, va fi adusă şi în acest an de la Ierusalim, sâmbătă seara, de către părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, Superiorul A...