Ginerele lui Băsescu a accidentat un bătrân pe motociclu, în Capitală

Ginerele lui Băsescu a accidentat un bătrân pe motociclu, în Capitală
Bogdan Ionescu, zis şi Syda, soţul Elenei Băsescu, a accidentat uşor un bătrân de 73 de ani, care circula pe un motociclu. Accidentul a avut loc astăzi, în jurul orei 11.30, pe bulevardul Lascăr Catargiu din Capitală, între Piaţa Romană şi Piaţa Victoriei.
 
După primele cercetări, Bogdan Ionescu nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii de mers şi a acroşat motociclul pe care se deplasa bătrânul, a declarat pentru Gândul.info Ioana Stancu, purtătoarea de cuvânt a Brigăzii Rutiere din Bucureşti.
 
Bogdan Ionescu l-a transportat pe bătrân la Spitalul Elias, unde şi-a lăsat datele personale şi a sunat Poliţia. Bătrânul are o fractură la glezna stângă şi o contuzie abdominală.
 
În acest moment, conform procedurii, pe numele lui Bogdan Ionescu s-au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale, ceea ce înseamnă că nu s-a deschis încă dosar penal, decizia urmând să fie luată după finalizarea cercetărilor.
 
"Vinovăţia urmează să se stabilească în urma expertizei la faţa locului. În funcţie de numărul de zile de spitalizare sau de îngrijiri medicale de care va avea nevoie persoana accidentată, se stabileşte dacă se deschide dosar penal", a mai spus Ioana Stancu.
 
Pentru deschiderea unui dosar penal pentru vătămare din culpă, este necesar ca victima să aibă nevoie de cel puţin 10 zile de spitalizare sau îngrijiri medicale.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
20

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...

Elevii încep ultimul modul de cursuri miercuri, 8 mai. Calendarul Evaluărilor Naționale, Bacalaureatului și admiterii la liceu

astăzi, 16:40
89

Cursurile din modulul 5 de școală încep în mijlocul săptămânii, miercuri, 8 mai, și durează până pe 21 iunie 2024. Modulul 5 este cel în care au loc Evaluările Na...

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, Copălău și Prăjeni!

astăzi, 15:45
319

Meteorologii au actualizat prognoza și au emis o avertizare nowcasting tip cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, ...