Gică Popescu, eliberat pentru o zi! A ajuns la Calafat pentru înmormîntarea tatălui său!

Gică Popescu a ajuns, în această dimineaţă, la Calafat, oraşul său natal, pentru a participa la înmormântarea tatălui său, după ce comisia de la unitatea de detenţie i-a admis cererea şi i-a acordat o permisie de 24 de ore, scrie Gazeta Sporturilor.

Gică Popescu a ajuns, în jurul orei 8:00, la casa părinţilor săi din Calafat, unde se află sicriul cu trupul neînsufleţit al tatălui său, după ce a trecut înainte pe la Poliţia din localitate. Fostul internaţional nu a făcut nici o declaraţie la sosirea la casa părintească şi le-a cerut ziariştilor să evite contactul cu el pentru a nu-i crea probleme cu penitenciarul.

Popescu a ieşit din Penitenciarul Rahova joi dimineaţă, în jurul orei 4.30 şi s-a grăbit să se urce în maşina care îl aştepta în faţa unităţii de detenţie.

La Calafat a ajuns, tot joi dimineaţă, şi Gică Hagi, fiind aşteptaţi să sosească pentru a fi alături de Gigă Popescu şi alţi oameni din fotbal. Înmormântarea tatălui lui Gică Popescu va avea loc în jurul orei 13:00, la cimitirul central din Calat. Constantin Popescu, tatăl lui Gică Popescu, în vîrstă de 71 de ani, a murit marţi dimineaţă, în urma unui infarct.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii unui liceu dintr-o localitate din Botoșani au spus, de Ziua Internațională a Educației, STOP violenței! (foto)

Friday, 4 October 2024

Activitatea face parte din cadrul proiectului educațional interinstituțional „Copilărie în siguranță!ʺ, care se va derula pe parcursul anului școlar 2024-2025. Scopul activității ...

Amenzi usturătoare aplicate de către inspectorii ITM Botoșani angajatorilor găsiți în neregulă!

Friday, 4 October 2024

În urma controalelor, au fost constatate 86 deficienţe pentru care au fost dispuse măsuri de remediere, au fost aplicate 7 sancţiuni contravenționale, din care 2 avertismente și 5 amenzi, &...

Decizie a Parlamentului: PFA-urile, întreprinderile familiale și întreprinderile individuale își vor putea schimba regimul juridic!

Friday, 4 October 2024

Prin excepție de la prevederile art. 21, 27 și 33, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale vor putea opta, după minimum un an de funcțio...