Gică la volan: Din cauza vitezei si a alcoolului, s-a izbit in stalp, dupa care masina a fost proiectata intr-un gard!

Gică la volan: Din cauza vitezei si a alcoolului, s-a izbit in stalp, dupa care masina a fost proiectata intr-un gard!


Arhiva

A ajuns pe patul de spital pentru că a urcat în maşina unui consătean, deşi ştia că acesta era beat! Într-o curbă periculoasă, şoferul, care circula cu viteză, a pierdut controlul volanului, maşina a intrat pe contrasens şi s-a izbit într-un stâlp, după care a fost proiectată într-un gard!
 
În ziua de 13.03.2010, în jurul orei 19.00, poliţiştii din comuna Blîndeşti au fost sesizaţi printr-un apel de urgenţă cu privire la faptul că pe DJ 297, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că în ziua de 13.03.2010, în timp ce conducea autoturismul marca Opel pe DJ 297, în localitatea Cerchejeni, B. GICĂ de 29 ani, din comuna Blîndeşti, într-o curbă deosebit de periculoasă, semnalizată corespunzator, pierde controlul volanului şi, pătrunzând pe sensul opus de mers, părăseşte carosabilul şi impactează un stâlp al reţelei de electricitate, autoturismul fiind apoi proiectat în gardul împrejmuitor al unei locuinţe.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală  uşoară a lui B. Constantinică de 49 ani, din comuna Blândeşti, cât şi a conducătorului auto, ambii fiind transportaţi cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Botoşani, unde le-au fost acordate îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de B. GICĂ se efectuează cercetări sub aspectul savârsirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică  peste limita legală, cauza urmând a fi soluţionată procedural, informeaza inspector pr. Daniela Darea, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
494

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
156

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
430

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...