Ghiseul unic de la Casa de Pensii nu prea are cautare!

Ghiseul unic de la Casa de Pensii nu prea are cautare!
Ghiseul unic de la Casa Judeteana de Pensii Botosani, infiintat pentru ca botosanenii sa isi poata depune declaratiile atat pentru asigurarile de sanatate cat si pentru somaj din activitatile independente, nu prea a avut succes in primele doua zile din aceasta saptamana, fiind depuse pana acum doar zece astfel de declaratii.

Reamintim ca intre 20 si 24 septembrie declaratiile de asigurare pentru plata CAS cat si pentru plata somajului se pot depune la oricare dintre cele doua institutii, Casa Judeteana de Pensii si Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca, de la 08.00 pana la 19.00, pe 25 septembrie este program cu publicul de la 08.00-13.00, iar pe 27 septembrie de la 08.00-18.00.

"Referitor la declaratiile de asigurare depuse in baza Ordonantei 58,  ieri s-au depus in numar de noua pana la ora 16.00, iar in perioada de program prelungit pana la ora 19.00 nu s-a prezentat nicio persoana, iar astazi, 21 septembrie pana acum s-a depus o singura declaratie de asigurare. Ordonanta 58 a fost modificata prin Ordonanta 82 si multi dintre cei care aveau obligatia prin Ordonanta 58, nu mai intra sub incidenta Ordonantei 82 si probabil pentru doua luni si 10 zile considera ei ca nu ar mai fi atat de util. In Botosani, cu drepturi de autor avem mai putine persoane, comparativ cu alte judete", a precizat Nicu Botezatu, seful Serviciului Evidenta Contribuabililor din cadrul CJP Botosani.

Nu este prea justificata nici activitatea angajatului de la AJOFM Botosani, care a fost detasat pentru aceasta saptamana la CJA pentru a inregistra eventualele declaratii pentru somaj, intrucat in aceste doua zile nu a fost depusa nicio astfel de declaratii la Casa de Pensii.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
59

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
84

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...