Ghiseul de Permise Auto Botosani, preluat de un broker sucevean!

Un broker de asigurari din Suceava, S.C. Union Consulting, se va ocupa de ghiseul de la Permise Auto din Botosani, pentru intocmirea tuturor documentelor, atat pentru inmatricularea vehiculelor, cat si pentru eliberarea permiselor de conducere.

Potrivit prefectului judetului Botosani, Cristian Roman, scopul infiintarii acestui ghiseu in interiorul sediului de la Permise si Inmatriculari Auto este reducerea timpului necesar obtinerii documentelor pentru inmatricularea autovehiculelor si pentru eliberarea permiselor de conducere.

"Speram ca am venit in acest fel in sprijinul cetatenilor care apeleaza la serviciul nostru. Au avut loc doua proceduri, la prima procedura s-au inscris 11 societati de asigurari, s-au prezentat trei si nu s-a calificat nici una pentru negocieri, iar la cea de-a doua procedura s-au prezentat doua societati, care au cumparat fisa de date achizitii, una a depus o fisa completa, care a si castigat, fiind vorba de S.C. Union Consulting Suceava, este un broker de asigurari. Intentia noastra este in primul rand pentru incheierea tuturor tipurilor de asigurari pentru vehicule, apoi completarea tuturor documentelor necesare inmatricularii, autorizarii provizorii, radiere etc. si asigurarea gratuita a tuturor formularelor necesare inmatricularii", a declarat Cristian Roman, prefectul judetului Botosani.

Ghiseul va deveni functional cel mai probabil in primele zile ale anului urmator, iar chiria spatiului, de 8 metri patrati, va fi de aproximativ 40 euro pe luna pentru S.C. Union Consulting Suceava.

In cazul in care vor fi inregistrate trei reclamatii intemeiate pe luna, in ceea ce priveste calitatea serviciilor oferite de firma, prefectul a precizat ca firma castigatoare va fi scoasa afara, pentru ca oamenii trebuie sa fie multumiti cu adevarat de serviciile lor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 28 de ani din Darabani, prins de polițiști beat la volan!

astăzi, 20:14
81

În cursul zilei de miercuri, 8 mai 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control, pe drumul public din orașul Darabani, un autoturism condus de un tân...

Scad prețurile la gaze naturale și electricitate, anunțul ministrului Energiei!

astăzi, 19:23
92

„Au fost emise primele facturi pe luna aprilie la gaze şi energie electrică. Faţă de preţul maxim prevăzut de plafon, preţurile facturate la gaze naturale sunt cu până la 25% mai m...

Târgului Meșterilor Populari se va desfășura în perioada 10-12 mai 2024 la Botoșani

astăzi, 18:43
125

În acest an sunt așteptați la Botoșani 84 de meșteri populari din județele: Botoșani, Suceava, Iași, Vaslui, Neamț, Argeș, Mureș, Prahova, Covasna, Maramureș, Harghita și Republica M...