Ghiorghita:”Eu cred ca pe Razvan Rotaru il doare inima pentru postul pe care l-a pierdut”

Ghiorghita:”Eu cred ca pe Razvan Rotaru il doare inima pentru postul pe care l-a pierdut”
Democat-liberalul Florin Ghiorghita considera ca Razvan Rotaru, fostul sau actualul comisar-sef la Garda de Mediu are dureri de inima din cauza postului pe care tocmai l-a pierdut, chiar daca nu vrea sa recunoasca, iar potrivit lui Ghiorghita, Razvan Rotariu ar trebui sa ia exemplu  colegilor lui, mai in varsta de la PSD, care au plecat cu demnitate din functiile de conducere.

“Colegii domnului Razvan Rotaru din lumea interlopa il cheama inapoi la domeniul lui de activitate, eu cred ca il doare inima pentru postul pe care l-a pierdut, eu cred ca il doare inima ca va pierde si domnul Geoana, eu cred intr-adevar ca are dureri de inima, dar ar fi cazul sa aiba un pic de demnitate si sa nu se mai lege asa de un post. Sa ia exemplu de la colegii lui mai in varsta de la PSD, care au plecat cu demnitate din functiile de conducere. El a primit ordinul de revocare, din functie, dar cum nu a stiut niciodata sa citeasca…, a declarat Florin Ghiorghita.

Pe langa Razvan Rotariu, democrat-liberalul a mentionat ca mai este un director pesedist ce a fost revocat din functie, si nu vrea sub nici o forma sa renunte la scaunul de director.

“ Sunt doi care se agata de scaune, si exact aia doi au devenit reprezentantivi pentru PSD, si aici ma refer la Razvan Rotariu si Sergiu Marian. Doi indivizi veniti probabil din lumea interlopa care au sustinut campania unui anumit deputat de Botosani, si care le-a promis o anumita functie si vad ca se tin de scaune cu toata puterea. Probabil nu-i ajung banii sa-si plateasca ratele pentru jeep-ul pe care si l-a luat imediat ce a fost numit comisar-sef la Garda de Mediu. L-as sfatui sa se duca inapoi de unde a venit…adica de nicaieri, a incheiat Ghiorghita.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
45

Înaintea sărbătorilor pascale, polițiștii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale ...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
45

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
300

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...