Ghiorghiță: "Eu aș propune să acordăm titlul de cetățeni de onoare domnilor Iftime și Șfaițer"

Ghiorghiță: "Eu aș propune să acordăm titlul de cetățeni de onoare domnilor Iftime și Șfaițer"
Consilierul local Florin Ghiorghiță a ținut să mulțumească tuturor celor care au fost de-a lungul anilor alături de echipa FC Botoșani și au sprijinit-o în a atinge performanța de acum, făcând referire la foștii primari Florin Egner, Cătălin Flutur, dar și la fostele consilii locale, precum și la actualul.

De asemenea, în opinia lui Ghiorghiță, cei care ar trebui să primească titlul de cetățean de onoare al municipiului Botoșani ar trebui să fie finanțatorul și președintele FC Botoșani, și nu fotbaliștii.

În urmă cu câteva zile, primarul Ovidiu Portariuc a lansat ideea acordării titlului de cetățean de onoare jucătorilor sau căpitanului echipei.

"Eu aș propune să acordăm titlul de cetățeni de onoare celor care s-au ocupat în mod deosebit de destinele acestei echipei, a finanțatorilor și a președintelui acestei echipe. Mă refer la domnul Iftime, care este patronul unei societăți care creează sute de locuri de muncă, care duc până la urmă faima municipiului Botoșani și în țară și în lume. Mă refer și la domnul Cornel Șfaițer, care chiar s-a ocupat activ de această echipă de fotbal și în mod special ținem să le mulțumim că s-au implicat și își cheltuie banii proprii și pentru că ne-au făcut să fim mândri de echipa din Botoșani. Fotbaliștii până la urmă sunt vremelnic în Botoșani, ei au fost plătiți pentru a face această performanță, nu știu neapărat câtă calitate fotbalistică au unii sau alții, dar cred că oamenii care investesc în fenomenul acesta chiar merită titlul de cetățeni de onoare ai municipiului Botoșani", a spus Florin Ghiorghiță.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
543

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
60

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
67

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...