GHIORGHITA: Directorii PSD au inceput sa inroseasca telefoanele cu tot felul de rugaminti!

GHIORGHITA: Directorii PSD au inceput sa inroseasca telefoanele cu tot felul de rugaminti!

FLORIN GHIORGHITA

FLORIN GHIORGHITA: "Nu am vazut atat infantilism politic la PSD, nici macar cand era domnul Contac".

Presedintele Organizatiei Municipale a Partidului Democrat Liberal Botosani a declarat vineri, intr-o  conferinta de presa, ca directorii pesedisti nu vor sa plece de pe functiile de conducere, chiar cu riscul de a nu mai fi membri ai Partidului Social Democrat, si ca si-au exprimat optiunea de a migra la PD-L.

"Directorii social-democrati ai institutiilor deconcentrate din Botosani, de ieri, au inceput sa inroseasca telefoanele cu tot felul de rugaminti. Sunt foarte multi directori PSD care au aflat ca astazi li s-au cerut demisiile de la conducerea centrala a partidului care, in schimb, nu ar dori sa plece de pe postul de director, chiar cu riscul de a nu mai fi membri PSD. Sunt directori pe care i-am vazut plecand ieri la Bucuresti, la Congres, aveau niste fete de parca mergeau la o inmormantare si nu la o sarbatoare", a decalarat Florin Ghiorghita, presedintele Organizatiei Municipale PD-L.

Chiar daca directorii social-democrati isi doresc sa-si schimbe acum orientarea politica, Florin Ghiorghita a precizat ca nu este atat de simplu, intrucat eventualele adeziuni trebuie discutate in Biroul Permanent Local.

"De ieri au inceput sa ne contacteze, sa-i sprijinim pentru a ramane pe functii, o parte dintre ei si-au manifestat intentia sa-si depuna adeziuni la PD-L, dar acest lucru inca nu intra in discutie. In eventualitatea in care ei, totusi, vor dori sa o faca, adeziunile vor fi discutate in Biroul Permanent Local si, in functie de voturile colegilor nostri, vor fi sau nu primiti in partid. Nu am vazut atat infantilism politic la PSD, nici macar cand era domnul Contac", a spus Ghiorghita.

Potrivit democrat-liberalilor botosaneni, directorii PSD au o singura solutie la ora actuala, intrucat au incheiat un contract de management cu ministrii care erau la vremea respectiva pe functii, ministrul poate, printr-un simplu ordin, sa revoce acel contract si poate schimba la orice moment un director de institutie deconcentrata. Florin Ghiorghita a adaugat faptul ca este valabil acelasi lucru si pentru directorii PD-L, contractul de management poate inceta in momentul in care noul ministru nu semneaza un alt contract si nu prelungeste valabilitatea acelui contract care a fost semnat de fostul ministru.
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

astăzi, 21:18
84

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

astăzi, 21:07
55

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

astăzi, 20:22
203

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...