Ghiorghita a gasit solutia pentru angajatii ineficienti din Primarie: Redistribuirea in alte sectoare!

Ghiorghita a gasit solutia pentru angajatii ineficienti din Primarie: Redistribuirea in alte sectoare!

FLORIN GHIORGHITA, viceprimar al municipiului Botosani

In vremuri de criza, municipalitatea vrea angajati eficienti, in conditiile in care se lucreaza cu deficit de personal, iar volumul de munca este tot mai mare.

In ciuda faptului ca Primaria municipiului Botosani dispune de circa 40 de posturi vacante, potrivit viceprimarului Florin Ghiorghita, in institutie se lucreaza cu un program foarte incarcat.

"Noi in primarie avem undeva la peste 30-40 de posturi vacante la ora actuala si sunt posturi pe care noi nici nu am solicitat sa le ocupam. Oamenii care sunt angajati in cadrul Primariei Botosani au un program deja foarte incarcat chiar daca unii cred ca unii muncesc mai mult sau mai putin, fiecare are munca ori de teren ori de birou, sunt activitati total distincte si nu pot fi cuantificate de oameni din afara sistemului. Eu va asigur ca de noua ani de zile de cand sunt in sistem nu am nevoie de niciun fel de evaluare a oamenilor din primarie", a declarat Florin Ghiorghita, viceprimarul municipiului Botosani.

Dintre cei 140 de angajati ai primariei, Ghiorghita recunoaste ca mai sunt si angajati care fac mai putina treaba.

"Eu stiu care fac mai multa treaba si care fac mai putina treaba sau care sunt mai eficienti in activitate si care sunt mai putin eficienti, primarul stie acelasi lucru, serviciul personal stie foarte bine acest lucru. Acolo unde am constatat ca unii oameni din anumite sectoare muncesc mai putin i-am redistribuit pe alte posturi si am adus pe altii pe posturile lor", a precizat Florin Ghiorghita.

Viceprimarul a mentionat ca tot ce inseamna gospodarire in oras se face cu 140 de angajati.

"Noi întotdeauna am incercat sa eficientizam activitatea primariei si o vom eficientiza in continuare, mai ales cu lipsa de personal pe care o avem. Bineinteles ca apar reclamatiii si mai ales acolo unde oamenii sunt nemultumiti, unde nu li se rezolva o problema favorabila, pentru ca asa vor toti sa le rezolvi, numai favorabil, bineinteles ca apar si astfel de nemulţumiri dar acum nu trebuie sa luam in calcul fiecare persoana care reclama un anumit lucru. Nu exista deocamdata, sub nicio forma, situatia de a disponibiliza personal din primarie", a conchis viceprimarul.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Concluzia lui Liviu Ciobotariu, după Dinamo - FC Botoșani 2-2!

astăzi, 08:18

Pentru „Câinii Roșii” au marcat Astrit Selmani (minutul 28) și Dennis Politic (minutul 71), în timp ce pentru moldoveni au înscris Lorand Fulop (minutul 77) și Eduard ...

Calendar Ortodox: Cinstim astăzi Sf. Cuv. Hariton Mărturisitorul; Sf. Proroc Baruh; Sf. Cuv. Neofit Zăvorâtul din Cipru

astăzi, 08:00

A fost prins în timpul împăratului Aurelian (270-275), supus supliciilor şi întemniţat. Pentru că a avut curajul să-i înfrunte pe păgâni şi pentru că a mărturisi...

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu“ Botoșani organizează concurs de creație literară! (foto)

Friday, 27 September 2024

Lucrările pot fi trimise pe adresa de e-mail: lecturabjme@gmail.com sau pot fi depuse la Sala de Lectură a Bibiotecii, sediul central din Calea Națională, nr. 64. Termenul limită de predare es...