Ghinion pe toată linia: Fost consilier local, respins la examenul pentru intrarea în avocatură
Stiri Botosani Tuesday, 23 September 2014 ActualitateAcesta a obţinut doar 39 de puncte, fiind declarat respins.
Pentru a fi declaraţi admişi, candidaţii trebuiau să obţină minimum 70 de puncte.
Marius Cristescu a demisionat în urmă cu o lună din Consiliul Local Botoşani.
Spune-ne opinia ta
Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani
Greșeala care îți anulează actele. MAI: „În România nu este legal. Te poți lovi de probleme” (Video)
Reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne (MAI) anunţă că plastifierea actelor de stare civilă, precum certificate de naştere şi de căsătorie, nu este legală, iar aceste documente devin...
Universitatea ”Al.I. Cuza” din Iaşi construieşte un cămin pentru studenţi în județul Botoșani!
Universitatea ”Al.I. Cuza” din Iaşi construieşte un cămin pentru studenţi la Ştefăneşt, în județul Botoşani, unde instituţia deţine o staţiune de cercetare şi practică....
Ce fel de politică face guvernul României
Intră badea Ion intr-un bar: - O bere la halbă vă rog! - 20 lei. - Pai pe tabla de la ușă scrie 10 lei berea!! - 10 pentru bere și 10 să acoperim miliardul furat din bugetul țării! - Bin...

Newsletter
Abonează-te la Newsletter-ul Stiri Botoșani pentru a fi la curent cu cele mai noi știri și reportaje!
© 2025 WEB EMOTION SRL | Toate drepturile rezervate.
Web Emotion, Live.Botosani.ro, Botosani.ro Stiri.Botosani.ro si logo-urile acestora sunt marci inregistrate ale Web Emotion. Toate celelalte marci sunt proprietatea companiilor detinatoare. Reproducerea continutului din acest site este permisa numai cu acordul Web Emotion.
Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Despre Cookie-uri
Pagină generată în 1.48 secunde
Acest website foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Mai multe detalii despre cookie-uri aici