Ghinioanele se țin lanț pentru fostul angajat al Primăriei judecat pentru mită!

Ghinioanele se țin lanț pentru fostul angajat al Primăriei judecat pentru mită!
Trimis din nou în judecată! Fostul angajat al Primăriei Botoșani care a fost judecat după ce a cerut 900 de euro mită unei botoșănenece pentru a-i facilita obținerea unei locuințe ANL a fost trimis, din nou, în judecată de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, de această dată pentru trafic de influență.

Potrivit anchetatorilor, în perioada decembrie 2010-februarie 2011, Iulian Chelariu ar fi cerut bani de la un botoșănean care vroia să obţină o autorizaţie de construcţie şi un proiect de casă pentru o rudă.

Referent în cadrul Oficiului de Cadastru, Chelariu ar fi lăsat de înţeles că are influenţă asupra colegilor săi din Serviciul de Urbanism şi că-l poate ajuta în demersurile lui.

În decembrie 2010, botoșăneanul a plătit prima tranşă din suma cerută de angajatul Primăriei, iar până în luna în martie suma plătită a ajuns la 2.800 de lei.

Văzând că tot dă bani și nu este ajutat, botoșăneanului i-a fost frică să anunțe poliția pentru a nu fi arestat și el, dar în decembrie 2011, când Iulian Chelariu a fost inculpat şi trimis în judecată, acesta a făcut un denunţ la Serviciul Judeţean Anticorupţie.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

astăzi, 18:47
6

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...

Peste 350 de jandarmi au asigurat ordinea în Botoșani în perioada minivacanței de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale

astăzi, 18:00
18

Dacă majoritatea cetățenilor a înțeles importanța adoptării unui comportament civilizat, au existat totuși situații în care a fost necesară aplicarea a 77 sancțiuni contrave...

Ministerul Muncii anunță: Persoanele fizice din România pot angaja și plăti personal pentru activitățile casnice

astăzi, 17:23
64

Platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și poate fi accesată pe adresa https://...